Potřebuji vytvořit Backdoor/keylogger,je jedno v jakem programovacim jazyku,odmenou je MP3 z nove reklamy Kinder Bueno!
Fórum › Inzerce
Odměna za prácičku
Ano,mas pravdu, prikazem Intitle: "index of" text...
Ale tento program je odlisny,zobrazi soubory,ktere jsou primo na ftp,ne v zadne dalsi slozce dal!Pri googlu uvidis strom pouze tehdy,pokud tam neni zrovna na te strance index.php/html
Tento program kdyz zadas adresu zobrazi index.html,data,a dalsi soubory,v kterych je mozno listovat,dale zobrazuje chyby webu jako je cross site scripting,na to jsem dosel tedka:)
Dale umoznuje wordlist utok na zadanou adresu,kde se vyskytuje nejaky prihlasovaci formular
Program ma 11 MB,ve velikosti je kvalita ;-),zatim jsem na nem nenasel ani jednu chybicku,pracuje dle mych predstav
Goumba napsal:
odmenou je MP3 z nove reklamy Kinder Bueno!
:)) :och: Hahaaa, tak to je teda pěkná odměna, tu mp3 jsem našel na Seznamu na prvním odkazu, co mi to vyplivlo :D .
Frosty napsal:
Goumba napsal:
odmenou je MP3 z nove reklamy Kinder Bueno!
:)) :och: Hahaaa, tak to je teda pěkná odměna, tu mp3 jsem našel na Seznamu na prvním odkazu, co mi to vyplivlo :D .
přesně tak.. a navíc je hnusná :och:
Odměnou je MP3 z nové reklamy Kinder Bueno!
To je jako takové to "Give a bit of hmmm to me"? To je hodně ubohé. Tady http://www.actualspy.com/ si můžeš koupit profi keylogger za $49.95. Za to už si nakoupíš diskografii nějaké docela aktivní skupiny :pche:
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hledam webdesignera na mensi pracicku — založil Jakub Sůva
Hledam grafika pro jednoduchou pracicku — založil bbtrash
Java Fx - odměna — založil Jakub
Finanční odměna za program — založil stepus123
Kompletní práce c++ (odměna samozřejmostí) — založil Láďa