Jak spustit metodu přes proměnou – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak spustit metodu přes proměnou – .NET – Fórum – Programujte.comJak spustit metodu přes proměnou – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomass0
Newbie
4. 2. 2010   #1
-
0
-

Jedná se mi o tohle
Mám metodu
Př.
static string Start(string par)
{

return "ahoj";
}


Normalně bych ji zavolal
MessageBox.Show(Start("dd"));


ale já potřebuji

string metoda =“Start“
MessageBox.Show(metoda("ahoj"));

aby kompilátor pochopil že se jedná o metodu


Nahlásit jako SPAM
IP: 82.114.195.–
Reklama
Reklama
X30
Newbie
4. 2. 2010   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.19.–
Tomass0
Newbie
4. 2. 2010   #3
-
0
-

Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.114.195.–
4. 2. 2010   #4
-
0
-

Spíše se zamysli nad tím, zda je to opravdu nutné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mephi0
Expert
4. 2. 2010   #5
-
0
-

Mal by si napísať čo presne sa snažíš vyriešiť. Tuto vec som ešte nikdy nepotreboval. Možno by bolo lepšie riešiť obecnejší problém, než je tento.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.90.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
dannyk0
Věrný člen
4. 2. 2010   #6
-
0
-

Teoreticky by to mohlo jit jeste pres reflexi, ale presny priklad nebo postup nemam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
X30
Newbie
4. 2. 2010   #7
-
0
-

Já být tebou tak se na to vykašlu a nějak to obejdu, protože jestli to není nějaký ultra-složitý program a ty nejseš fakt dobrý programátor, můžeš udělat víc škody než užitku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.19.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý