Problem s openFileDalog – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s openFileDalog – .NET – Fórum – Programujte.comProblem s openFileDalog – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
7. 2. 2010   #1
-
0
-

Zdravím

Začínam se učit programovat v C#, předtím jsem hodně dělal v delphi. Bohužel jsem narazil na problém s kterým si nedokažu poradit. Mám třídu ve které jedna metoda otvírá openfiledialog, tomu dialogu nepředávám žádné parametry.

....
public int nacteni_uzivatelu()
{
if (fPath == "")
{
OpenFileDialog Dialog = new System.Windows.Forms.OpenFileDialog(); //Vytvoření dialogu otevření souborů

Dialog.Filter = "Slovník (.dat)|*.dat|Vše (*.*)|*.*";
Dialog.FilterIndex = 1;
Dialog.Multiselect = false;
Dialog.InitialDirectory = "c:\\";


if (Dialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
{
FileStream lStream = null;

try
{
lStream = new FileStream("pokus.dat", FileMode.Open);
BinaryReader lReader = new BinaryReader(lStream);


.......

mám zadány správné nameclasses System.Windows.Forms. Vše zdánlivě funguje až po funkci Dialog.ShowDialog(). zde se debug zastaví a vypíše tuto chybu: Došlo k pokusu o spravované spuštění uvnitř zámku zaváděcího modulu operačního systému. Nepokoušejte se spouštět spravovaný kód uvnitř funkce inicializace obrázku nebo funkce DllMain, neboť tato akce může způsobit zablokování aplikace. Sranda ovšem je, že funkce někdy funguje a dialog se normalně otevře, někdy né. Navíc pokud spouštím přímo exe soubor tak funguje správně. Nechápu kde dělám chybu, bohužel nápovědu jsem nějak nepochopil.

předem děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.82.147.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
7. 2. 2010   #2
-
0
-



http://harriyott.com/2006/08/loaderlock-was-detected.aspx

http://www.thezbuffer.com/articles/304.aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
7. 2. 2010   #3
-
0
-

To dannyk :

děkuji už to funguje, ale stale nějak nechápu proč někdy je ten dialog zablokovaný a někdy né. Je to chyba mého přístupu k tomu oběktu nebo problem, nebo vlastnost debugeru. Zajímali by mě ty podrobnost abych se jim příště mohl vyhnout. Bohužel moje znalost anglictiny stací pouze pro pochopení základních věcí a principů ale na podrobnosti ne.

děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.82.147.–
dannyk0
Věrný člen
7. 2. 2010   #4
-
0
-

Taky presne nevim proc to dela, ale podle toho, co sem narychlo videl v tech clancich, tak je to proto, ze MDA slouzi k debugovani runtime chyb a v Managed DirectX 1.1 je v kazde assembly nejake spoustedlo, ktere to vyvolava. A vzhledem k tomu, ze MS prestal Managed DirectX podporovat a zacal vyvijet platformu XNA(MDX 2.0), tak to neopravili.

Tudiz staci pri praci s MDX 1.1 to mit vypnute a nemel by byt problem.

BTW: Setkal sem se taky s timhle problemem u MDX 1.1.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

Podobná vlákna

Problem s C++ — založil ower

Problem — založil roonill

Problem s LIKE — založil Lordest

Problém v C++ — založil Honza

Problém s FF — založil Janina

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý