Ach ?o to m? znamena? ? :((
1. To slne?ko sa tu vůbec nehod?
2. Ani t? bublina sa tu nehod?
Rie?enie:
To slnie?ko nahra?te(pravdepodobne Curo)nie?im norm?lnej??m ?o by viac sedelo k designu webu.
Celkom dobr? n?pad, t? bublina, len to urobte(pravdepodobne Curo) hranatej?ie, aby to sedelo do vzh?adu webu
:?
Fórum › Návrhy na vylepšení
To slniečko
chjoooo proooc? dyt to slunicko bylo tak pekny, konecne tu neco nebylo hranaty a ted...je misto toho dalsi kus hranatyho objektu. Uprimne to slunicko se mi libylo, ozivovalo, bylo to veselejsi, no tak holt budem zase spadat do toho zabehnutyho technickounavnyho vzhledu, co se da delat buuuuu....
Sluníčko bylo jen prozatimní ;)
Sem něco zkoušel a pak jsem na to zapomněl. Teď už je to komplete, doufám,že se líbí :sport:
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
No teraz sa mi to páči... :mno: :ok:
Ten typek sa mi vážne páči - super :D.
Tak ted uz je to COOOL gratuluju :)) :ok: :prsa:
No p?nov? :rejza: , nechci to nar??et na v?? vkus, ale mysl?te ?e n?jak? zhulen? :skunk2: t?pek se hod? na seri?zn? server o programov?n?? J? teda ne. To slun??ko bylo mnohem veselej?? a l?pe se hodilo k barevnosti. V jednoduchosti je kr?sa. :super:
RobinHood napsal:
No pánové :rejza: , nechci to narážet na váš vkus, ale myslíte že nějaký zhulený :skunk2: týpek se hodí na seriózní server o programování? Já teda ne. To sluníčko bylo mnohem veselejší a lépe se hodilo k barevnosti. V jednoduchosti je krása. :super:
Je to sice pěkně originální nápad, vcelku dobře zpracovaný, ale souhlasím Robine s tebou, že to sluníčko bylo daleko hezčí. :D
Tak mě se to líbí zase až teprve teď, je to propracované (mrká, otvírá ústa) a s nějakým sluníčkem běžte všichni někam, šmarja. Kdo říká, že musí být zhulený? Prostě má jen trošku větší afro no. Vám se to zase jen vymyká z konvencí, co? :ehm: :nn:
Souhlasím s tebou, Frosty. Teď je to daleko lepší. To sluníčko se hodilo na nějakej dětskej server... Ten panák je fakt dobrej Curo!! :ok: :ok: jen tak dál...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Jen bych doplnil, ze to neni nejakej zhulenec, ale proste znudeny programator, ktery musi odpovidat na stale stejne dotazy (na foru) :) no a z toho mu samo narostlo páčo, ptz o sebe nedba, nestriha se.. neholi :D :ok:
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
:))
Curo hod mu nějaký lepší tričko (programujte bude stačit)
Curo napsal:
Jen bych doplnil, ze to neni nejakej zhulenec, ale proste znudeny programator, ktery musi odpovidat na stale stejne dotazy (na foru) :) no a z toho mu samo narostlo p??o, ptz o sebe nedba, nestriha se.. neholi :D :ok:
Kdy? se z?m?r p?kn? okomentuje, tak to ?lov?k vn?m? jinak.?:mno:?Za??n? se mi pomalu l?bit (resp. si za??n?m na n?j zvykat ;c)).
No dobře, přehlasovali jste mě. :?
Ale trvám na tom, že v jednoduchosti je krása a s animacemi se musí opatrně. :P
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Mohu se jeste ucastnit tohoto kurzu?! — založil axi12
číslo na n-tou — založil Marek
Co tomu říkáte — založil Alan