Podmíněné zařazení do databáze – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Podmíněné zařazení do databáze – MySQL – Fórum – Programujte.comPodmíněné zařazení do databáze – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hulk
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
10. 2. 2010   #1
-
0
-

Jak bych měl udělat zařazení do databáze až po tom, co ho schválím? Aniž bych musel dělat další sloupec kde by bylo booleanem zajištěno jestli ano nebo ne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.25.21.–
Reklama
Reklama
marioff0
Expert
10. 2. 2010   #2
-
0
-

preco nechces pridat novy stlpec, kvoli novej funkcionalite? Najjednoduchsie by to bolo predsa len pomocou daneho booleanu... ale ak tam mas napr. datum vlozenia, tak tam po vlozeni zadaj napr.0 a pri schvaleni tam das datum .... a pri vypise WHERE datum!='0'...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
hulk
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
10. 2. 2010   #3
-
0
-

Nechtěl jsem to tak dělat kvůli tomu, aby se tam nevyskytovaly další podmínky, chci aby databáze byla co nejrychlejší. Ale možná to udělám na styl toho "datumu"

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.25.21.–
Mixxy
~ Anonymní uživatel
179 příspěvků
10. 2. 2010   #4
-
0
-

Neboj, diky adt avl tree bude databaze vzdycky rychla, i kdyz tam budou i nejaky nadbytecny informace ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.9.–
dannyk0
Věrný člen
10. 2. 2010   #5
-
0
-

Asi tak nejak, dneska vesmes vsechny db pouzivaji stromovou strukuturu, takze se bat vykonu nema moc smysl ohledne nadbytecnych dat.
Nanestesti u tveho problemu se nevyhnes sloupci navic. Bud budes mit navic sloupec, nebo tabulku nebo nejake xml bokem, ale vzdycky budes mit nejake data bokem, kde budes mit ulozene info o schvaleni. Bohuzel to nejde obejit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
hulk
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
10. 2. 2010   #6
-
0
-

To dannyk :
Jediná možnost by byla dělat v podstatě duplicitní tabulku, kde by se shromažďovali ještě neschválené registrace

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.25.21.–
dannyk0
Věrný člen
10. 2. 2010   #7
-
0
-

Proto jsem ptal sloupec nebo tabulku navic. Nekde to proste musi nacpat ty info. Akorat nevidim problem mit v tom mit sloupec approved, kde by byl boolean se schvalenyma uzivatelama.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý