Automatické vyplnění vstupního pole a jeho následné skrytí – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Automatické vyplnění vstupního pole a jeho následné skrytí – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comAutomatické vyplnění vstupního pole a jeho následné skrytí – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Nikus0
Newbie
13. 2. 2010   #1
-
0
-

Potřeboval bych v JavaScriptu nějak docílit toho, aby vyplnil vstupní pole <input type="text" name="company"> třeba do něj vepsal Projekt a následně vstupní pole "company" pro klienta schoval. Ale když by se odeslal požadavek ("submit") tak by se odeslal klasicky jako u jakého koly jiného formuláře.
V JavaScriptu se moc neorientuji tak si s tímto moc nevím rady.
(Script pro FF<GreaseMonkey)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.204.–
Nic není pravda, Vše je dovoleno.
Reklama
Reklama
JannBaill0
Návštěvník
13. 2. 2010   #2
-
0
-

Zkus toto:



var element = document.getElementsByName('company')[0]; // textové pole se musí jmenovat company a být prvním prvkem s tímto jménem v dokumentu (pokud je x-tým prvkem s tímto jménem, tak nulu zaměnit za x-1)
element.value='Projekt';
element.style.display='none';

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.115.–
Nikus0
Newbie
13. 2. 2010   #3
-
0
-

To JannBaill : Přesně to jsem měl na mysli :) Funguje nádherně. Moc ti děkuji z tohoto příkladu sem konečně trochu pochopil jak funguje JavaScript...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.204.–
Nic není pravda, Vše je dovoleno.
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
14. 2. 2010   #4
-
0
-

Nevím, jestli jsem ten požadavek plně pochopil, ale nenahradil by to input typu hidden?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Nikus0
Newbie
17. 2. 2010   #5
-
0
-

Nefaritus napsal:
Nevím, jestli jsem ten požadavek plně pochopil, ale nenahradil by to input typu hidden?


Ano i tak by to šlo.
Ale jak už sem psal já a JavaScript se vidíme *po prvé*, takže ani nevím jaké funkce jsou pro nahrazování a tak dále...
Jsem rád že jsem si udělal matematickou funkci na náhodné číslo.. sice je to velmi zbrklé ale funguje to :smile3:
Zde to je, a teď se mi všichni smějte :smile14:

time = new Array("1", "2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "0", "0", "0");

x = Math.round(Math.random()*10);
xx = (time[timex])

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.204.–
Nic není pravda, Vše je dovoleno.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý