Ako skopirovane pole upravit, aby sa zmeny prejavili iba na kopii – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ako skopirovane pole upravit, aby sa zmeny prejavili iba na kopii – .NET – Fórum – Programujte.comAko skopirovane pole upravit, aby sa zmeny prejavili iba na kopii – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Eversmann0
Návštěvník
15. 2. 2010   #1
-
0
-

Potrebujem zmenit skopirovanie pole tak, aby sa mi nezmenilo aj povodne pole. Je to primitivne, ale jaksi mi to nefunguje. Diky



TextBox[] kopia_kapacityD = new TextBox[kapacityD.Length];
TextBox[] kopia_kapacityS = new TextBox[kapacityS.Length];
kopia_kapacityD = (TextBox[])kapacityD.Clone();
kopia_kapacityS = (TextBox[])kapacityS.Clone();


Zmeny skopirovaneho pola zmenia aj povodne pole.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
15. 2. 2010   #2
-
0
-

co takhle zkusit:

Array.Copy( kapacityD, kopia_kapacityD, kapacityD.Length );

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Eversmann0
Návštěvník
15. 2. 2010   #3
-
0
-

crAzY^ napsal:
co takhle zkusit:

Array.Copy( kapacityD, kopia_kapacityD, kapacityD.Length );



skusal som nato 3 sposoby(moj, tvoj a Copy.To), co poznam a ani jeden nefunguje, tak vazne neviem. inac diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
15. 2. 2010   #4
-
0
-

 

TextBox[] kopie = (TextBox[])puvodni.Clone();


zkus to jen takto.,.. takto mi to funguje....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Eversmann0
Návštěvník
15. 2. 2010   #5
-
0
-

crAzY^ napsal:

 
TextBox[] kopie = (TextBox[])puvodni.Clone();


zkus to jen takto.,.. takto mi to funguje....


mne ale jaksi nie, menim tam vlastnost text a zmeni sa aj v povodnom. tak vazne neviem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
16. 2. 2010   #6
-
0
-

Nj, to se nemění původní pole, ale položky, které obsahuje a ty jsou v obou polích stejné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.85.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Eversmann0
Návštěvník
16. 2. 2010   #7
-
0
-

To djanosik : a to je problem, lebo jedno pole pouzivam na vypis a druhe na pocitanie. preto mi meni vypisane hodnoty, co vobec nechcem, co s tym??

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
velurex0
Stálý člen
16. 2. 2010   #8
-
0
-

Implementace ICloneable obecně znamená, že třída dělá "mělkou" kopii, tj. kopíruje pouze sama sebe, nikoliv objekty, na které udržuje odkazy (jakou jsou položky kolekce). Jestli chceš kopie i těchto objektů, musíš si je ručně vyrobit - v tvém případě např. v cyklu vyrobit příslušný počet TextBoxů a naplnit jim vlastnost Text.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
Eversmann0
Návštěvník
16. 2. 2010   #9
-
0
-

To velurex : ok, diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý