Refresh formu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Refresh formu – .NET – Fórum – Programujte.comRefresh formu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Eversmann0
Návštěvník
16. 2. 2010   #1
-
0
-

aby zapezpecim, aby sa mi form refreshol??? Konkretne mi ide o pole TextBoxov, nic ako



this.Refresh();
or
TextBox.Refresh();

nefunguje, diky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
17. 2. 2010   #2
-
0
-

Asi hledáš Invalidate().

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Eversmann0
Návštěvník
17. 2. 2010   #3
-
0
-

To liborb : neviem, ale nefunguje to, skusal som to na pokusnom s Label, ktory dynamicky vytvorim, ale nic sa nestane. tu je kod:



namespace skus_label
{
public partial class Form1 : Form
{
private int F;
private Label label3;
public Form1()
{
InitializeComponent();
}

private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
label3 = new Label();
label3.AutoSize = true;
label3.Location = new System.Drawing.Point(400, 100+F);
label3.Name = "label2";
label3.Size = new System.Drawing.Size(35, 13);
label3.TabIndex = 1;
label3.Text = "labeooooooooooooo";
Controls.Add(label3);
}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
F = 200;
label3.Invalidate();

}
}
}


Diky!

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
17. 2. 2010   #4
-
0
-

Měníš pouze hodnotu v proměnné F. To nijak neovlivní polohu toho labelu, tj. je potřeba tomu labelu dát vědět, že má změnit pozici např.:



private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
F = 200;

label3.Location = new System.Drawing.Point(400, 100+F);

label3.Invalidate();
}


Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Eversmann0
Návštěvník
17. 2. 2010   #5
-
0
-

To liborb : ak som spravne pochopil, tak Invalidate zabezpeci to, ze tam nebude zobrazeny jeden Label 2krat

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
17. 2. 2010   #6
-
0
-

Invalidate způsobí překreslení. Jsou případy, kdy se změní obsah ovládacího prvku a překreslení se samo nevyvolá (nebo je spíše výhodné volat ho až na konci všech změn apod.). Nevím, jestli je to tento případ, to můžeš zkusit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

Podobná vlákna

Rozdeleni formu — založil Koja

Otáčanie formu — založil delphak

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý