Prosim pomozte (dva obrazky) – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prosim pomozte (dva obrazky) – CSS – Fórum – Programujte.comProsim pomozte (dva obrazky) – CSS – Fórum – Programujte.com

 

A-dy0
Návštěvník
17. 2. 2010   #1
-
0
-

Nazdar ... mam mesni problem a neviem ho vyriesit . Chcem dat na moju stranku pozadie ale aj listu ale ked pouzijem jednu z moznosti tak druhu nemozem . Trebars ked dam background: url("pozadie.jpg"); tak uz nemozem pouzit background: url("lista.jpg") repeat-x ;

Asi lepsie to vysvetlim mojim kodom tak tu je :

<style>
body {
background: url("budovy/pozadiee.jpg");
/* background: url("budovy/lista.jpg") repaet-x ; ---> ked to dam zobrazi sa len listu preto lebo je ako druha v prikaze ale ja by som potreboval oby dve zobrazit prosim vas ako to spravim ? :-) */
}

img {
background: "repeat-x"; /*nepotihne sa s lava do prava ako som chcel a nwm preco*/
}
</style>
<body>
<img src="budovy/lista.jpg">
</body>

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.66.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
17. 2. 2010   #2
-
0
-

muzes pouzit dva elementy pres sebe

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
A-dy0
Návštěvník
17. 2. 2010   #3
-
0
-

Nechpam . Prosim ta zmen mi to ako by to malo byt :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.66.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
17. 2. 2010   #4
-
0
-

<div id="jedna"><div id="dva">
obsah...

</div></div>

a v css:
#jedna {
background: url("budovy/pozadiee.jpg");
}

#dva {
background: url("budovy/lista.jpg") repeat-x ;
}

+ napriklad width: 100% height:100%...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
A-dy0
Návštěvník
17. 2. 2010   #5
-
0
-

Diky moc :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.66.–
A-dy0
Návštěvník
21. 2. 2010   #6
-
0
-

Mam zase dalsi problem . Kto vie prosim nech pomoze :

Davam stranku na web ale nezobazuju sa mi tam obrazky . Dam cestu trebars : <img src="rytier.jpg"> a nezobrazy sa mi to . Ale v PC hej ked to robim v idex.xhtml . Ako to mam prosim vas spravit aby sa to aj na webe zobrazilo ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.25.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
21. 2. 2010   #7
-
0
-

moznosti je hodne.. muzou to byt male/velke pismena nebo to mas v jinem adresari..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
A-dy0
Návštěvník
21. 2. 2010   #8
-
0
-

Mam to na pracovnej ploche a pismenka aj koncovka je dobra .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.25.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
21. 2. 2010   #9
-
0
-

tak zkus proste primo otevrit url obrazku ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
A-dy0
Návštěvník
21. 2. 2010   #10
-
0
-

Uz som zistil ako :-) Ale aj tak dakujem za radu :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.25.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

PROSÍM, POMOZTE — založil Jakub Chábek

Pomozte mi prosim... — založil Robo

Prosim pomozte — založil Screpheep

Prosím pomozte s paskalem — založil mr.mistr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý