.. proto omluvte prosím sem tam nějaké výpadky :)
Zavedeno bylo např.:
- komentování pro neregistrované uživatele (ale vedení IP..)
- hodnocení komentářu - hlasování
- přepracované odkazy a emaily, ktere jsou nyni chraneny pred spam boty (jejich finalni, pouzitelna podoba, se generuje do noveho okna po udalosti)
A moznosti bude mnohem vice, postupne se bude dnes a mozna zitra vyvijet..
Fórum › Návrhy na vylepšení
Komentáře prochází úpravami
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
No neviem, mne sa zdá byť to hodnotenie komentárov zbytočnosť. Ale inak v pohode :ok:
http://programujte.com/view.php?cisloclanku=2006102405-Microsoft:-Uz-zadne-mrznouci-programy.#komik
použil jsem citaci příspěvku a špatně se zobrazli písmena s diakritikou. koukněte na to. jinak jestli na tom pracujete tak se omlouvám.
Nebylo jeste vse otestovano, takze dekuji za report. :pc:
Uz by to melo byt ok.
Jeste pripominam,ze ne vsechny komentare pujdou citovatm predelal jsem ukladani do DB(na strane zobrazeni se to preklada, nevim proc tomu predtim bylo pred ulozenim), takze neketere stare komentare se nemuseji korektne ci vubec umet citovat.
Zdrav?m, m? se v koment???ch zobrazuje avatar 2x (v profilu samoz?ejm? jeden 50x50px), m?sto smajl?k? se vlo?? text,
a p?i na??t?n? str?nky se nejd??v zobrazuje okno s milionem smajl?k?, a? pak se na?tou p??sp?vky. (FF 2.0)
Edit: Docela mi chyb? n?hled p?ed odesl?n?m koment??e.
Ano,problem s avatary vyresim.
Ano, misto smajliku se vlozi text, ten se prelozi az v komentrich na smajliky..
Mam taktez FF2.0 a smajlici se nacitaji na konec..
Nicmene:
smajlici se budou za chvili nacitat az pokliknuti na ne.. bude to AJAXem, jakmile tonastuduji, tak to chvili pretrpte :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze