Problem len pod Windows 7 – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problem len pod Windows 7  – .NET – Fórum – Programujte.comProblem len pod Windows 7 – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Tomas
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
20. 2. 2010   #1
-
0
-

Mam mensi problem. Programi ktore som napisal v VC# 08 mi blbnu pod Win7 konkretne pri prikaze bm.Save(@"C:\1.bmp"); aplikacie spadnu. Ale ak to spustim v rezime kompatibilnom s Win XP tak to ide v pohode... pod Vistou to slo tiez v pohode... ako by som to osetril aby to slo aj pod Win 7?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
20. 2. 2010   #2
-
0
-

pravdepodobne to je ochrana pred zmenou dulezitejch dat.. tj. musis se prepnout do "spravcovskeho" rezimu abys mohl menit data mimo vyhrazenej prostor (otestovat to muzes tim, ze ten exe spustis jako spravce.. ) - taky to nemusi byt ono

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
20. 2. 2010   #3
-
0
-

To KIIV : Nie to nepomaha, myslim ze keby to bolo tym by to iste robilo aj pod Vistou, tie programi bezia len ked su v rezime kompatibility z WinXP a celkovo vsetky aplikacie ktore nejako pracuju s adresami a kopirovanim suborov padaju....

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
20. 2. 2010   #4
-
0
-

tezko rict zatim sem delal jen v mingw a perlu programy ve win 7

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
20. 2. 2010   #5
-
0
-

To je dost zvláštní. Z popisu bych to rovněž tipoval na problém s oprávněním.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 2. 2010   #6
-
0
-

To djanosik : Ano mali ste pravdu uz to bezi ked dam spustit ako spravca ale musel som este nieco povolit v nastaveniach aby to slo... len teraz ako to nastavit aby sa to automaticky spustalo ako spravca? Lebo ked dam aby sa aplikacia spustila po spusteni systemu tak to zase spusti tak ze to nema povolenia a program spadne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 2. 2010   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 2. 2010   #8
-
0
-

To Chrasty : No to mi moc nechce fungovat. Je to asi len pre aplikacie pre .NET 3.5 ?? Ja by som potreboval aj nieco pre 2.0 ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
21. 2. 2010   #9
-
0
-

To Anonymní uživatel : To určitě není. Proč myslíš, že ti to nefunguje?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 2. 2010   #10
-
0
-

To djanosik : No vlozim ten chybajuci kod do toho suboru .manifest a sprava sa to tak isto... netreba to nejako priamo v prostredi VC# nastavit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 2. 2010   #11
-
0
-

To Anonymní uživatel : Uz to ide, bolo treba sa s tym pohrat ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
21. 2. 2010   #12
-
0
-

To Anonymní uživatel : Ale dalsi problem, dost to blbne raz to ide raz nie.. aj Visual studio vie z toho zblbnut, niekedy tie nastavenia idu a niekedy nie...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.128.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Programy pod windows — založil Jakub Vojáček

Delphi pod Windows 7 — založil jozosandy

Kompliace PERLu pod Windows — založil General

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý