Jde barevný text v C++ consoli ? ... consolové menu ... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jde barevný text v C++ consoli ? ... consolové menu ... – C / C++ – Fórum – Programujte.comJde barevný text v C++ consoli ? ... consolové menu ... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
gatuso0
Stálý člen
22. 2. 2010   #1
-
0
-

Zdravím, mam dotaz, potřeboval bych jestly se dá udělat v C++ consoli barevný text (např. jak v SmallBasicu) popřípadně kdyby ste mi ukazaly nějakou ukázku ... a druhý dotaz je také ohledně console .. potřeboval bych vědět jestly je možné v C++ consoli udělat tzv. menu jakoby ze by byla nahoře nabídka, někde jsem to viděl tak jsem hledal ale jediné co jsem našel sou kody tomuto podobné http://www.gamedev.net/community/forums/topic.asp?topic_id=457676 které mi nefungují :(

Předem opravdu moc děkuju za rady ;)

// Používám Code::Blocks

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.37.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
22. 2. 2010   #2
-
0
-

hledej TUI (text user interface)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Johanka z Jarku
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
22. 2. 2010   #3
-
0
-

...alebo pouzi N/PDcurses , je to omnoho lepsie ako pouzivat conio.h , dost dobra kniznica na pracu s konzolou/konzolovou grafikou, na nete je navodov dost...

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.191.90.–
gatuso0
Stálý člen
23. 2. 2010   #4
-
0
-

Díky moc chlapy, jdu hned googlit ... snad neco pohledám ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.43.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 60 hostů

Podobná vlákna

2 kratke consolove aplikace — založil NOFEAR7

Image v C++ consoli ? ... — založil gatuso

Barevný nebarevný — založil Jan Malý

Barevny přechod pozadí — založil cheeester

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý