Neznámy počet textboxov- pridelenie Text_Changed event – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Neznámy počet textboxov- pridelenie Text_Changed event – .NET – Fórum – Programujte.comNeznámy počet textboxov- pridelenie Text_Changed event – .NET – Fórum – Programujte.com

 

yterbium0
Stálý člen
23. 2. 2010   #1
-
0
-

Mám aplikáciu, ktorá mi generuje neznámy počet textBoxov (resp. počet sa mení pri štarte, načítava sa....)

kód mám:

textboxes = new System.Windows.Forms.TextBox[pecetTextboxov];

int cnt=0;
foreach (System.Windows.Forms.TextBox textbox in textboxes)
{
int i=1;
textbox.Location = new System.Drawing.Point(88, 50 + i* 30);
i++;
textbox.Name = "textbox"+cnt.ToString();
textbox.Size = new System.Drawing.Size(173, 20);
textbox.TabIndex = cnt;
textbox.Visible = true;
cnt++;
}


A potreboval by som každému priradiť TextChanged_Event, a do každej napísať roližný kód.

Ako niečo takéto spravím?

Vopred díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.250.–
velurex0
Stálý člen
23. 2. 2010   #2
-
0
-

Na základě čeho se bude algoritmus rozhodovat kterému textboxu dát jaký kód? Obyčejně se to dělá tak, že si do vlastnosti Tag textboxu uložíš nějakou pomocnou proměnnou na základě které pak v obsluze události kód větvíš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
yterbium0
Stálý člen
23. 2. 2010   #3
-
0
-

jedná sa o "vyplnanie šablon", user si najprv vytvori sablonu, v ktorej vyznačí čo chce "doplnať", a následne to uloží.

Počet doplnaní je početTextboxov, a uchovávam aj poradie, na ktorý treba "InsertText"

Len problé je v tom, že pri TextChenged2 musím vkldať text na Index2 + textBox1.text,length
pri 3 textboe zasa na miesto inde3+textBox1.Text.length + textbox2.text.length

atd,

Neviem presne ako to do toho potom zakombinovať, ako presne myslíš?


(samozrejme, je možnosť vložiť to tam "cez tlačítko", ale chcem to akoby "online aktualizovať" aby si hneď videl, čo píšeš...

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.250.–
velurex0
Stálý člen
23. 2. 2010   #4
-
0
-

Promiň, nepochopil jsem. Můžes sem dát celý kod jak to funguje teď, případně jak by to fungovalo "cez tlačítko"?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
yterbium0
Stálý člen
23. 2. 2010   #5
-
0
-

cez tlačítko to funguje takto, kebyže mám vykreslené formuláre, string formular

a ku každému textboxu mám index, na ktorý to má vkladať. kod tlačitka by bol:


formular = formular.Insert(index1, textbox1.text);
formular = formular.Insert(index2 + textbox1.text.length, textBox2);
formular = formular.Insert(index3 + textbox1.text.lengtho + textBox2.text.length, textbox3.text



toto mi moju šablónu vyplní, ako má, a takto po stlačení tlačítka to jendoducho vyplním, ale chcel by som to dávať do toho textChanged, ak sa to nedá, tak sa s týmto uspokojím, ale chcel by som to radšej cez ten textChanged

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.250.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Neznamy Znak — založil Minko

Delphi-neznámý operátor — založil notIT

Chyba neznámý sloupec v dotazu — založil Shockwave

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý