Dialogova okna ve Visual Studiu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Dialogova okna ve Visual Studiu – .NET – Fórum – Programujte.comDialogova okna ve Visual Studiu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
23. 2. 2010   #1
-
0
-

Ahojte,
nevite nekdo prosim jak se vytvori klasicke dialogove okno ve Visual studiu? vubec to nemuzu najit v toolboxu

diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.151.–
General0
Návštěvník
23. 2. 2010   #2
-
0
-

Myslíš třeba toto ?

MessageBox.Show("text v okne, "titulek okna");

Jako další parametr si můžeš vybrat jestli to má bejt OK/Storno atak..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.78.–
petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
23. 2. 2010   #3
-
0
-

To General : no já spíše myslel že bych jej mohl i přímo editovat třeba, že byly na něm tlačítka textboxy apod...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.151.–
Eversmann0
Návštěvník
23. 2. 2010   #4
-
0
-

To petr : Project->Add Windows Form ->Windows Form takto pridas druhy formular, ktory si upravis ako budes chciet. Zobrazis ho:



Form2 x = new Form2();
x.Show();


Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 2. 2010   #5
-
0
-

Pokud to chceš použít jako modální dialog (teda takový dialog, který musí nejdřív uživatel zavřít, aby se mohl dostat zpět k hlavnímu oknu) použij metodu ShowDialog() namísto Show().

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
23. 2. 2010   #6
-
0
-

To Chrasty :
Diky moc, ale jeste bych trochu potreboval aby to fungovalo jak ma... Jde nastavit jakoby predka tomu Form2? napriklad panel nebo primo Form1? Ja bych totis potreboval aby kdyz zobrazim Form2 abych mohl klikat na Form1 a zaroven aby se mi nim neprekryl ten Form2. A taky abych mohl menit velikost Form2 do aktualni velikosti Form1 a taky aby se pohyboval uvnitr nej. Nevim jestli jsem to napsal dostatecne srozumitelne :) diky moc za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.151.–
23. 2. 2010   #7
-
0
-

To Petr : Nechceš ty spíše MDI?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.85.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
23. 2. 2010   #8
-
0
-

To djanosik : Jo to je presne ono diky moc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.151.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Swing dialogová okna — založil Sony

TextBox ve visual studiu — založil Jouda

Java ve visual studiu — založil deviler

Kódování ve Visual Studiu — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý