Na spustenie projektu potrebujem mat NET Framework 2.0, da sa nejako spravit, ze keby uzivatel nema nainstalovant potrebny NET, tak by sa nainstaloval primo zo setupu a nemusel to tahat z netu. dik
Fórum › .NET
Setup project, instalacia dotnetfx
Není to vůbec těžké, podle nadpisu tedy předpokládám, že instalátor tvoříš přímo ve Visual Studio. V tom případě stačí kliknout pravým tlačítkem na ten Setup Project v Solution Exploreru, dát Properties, v novém okně kliknout na Prerequisites a tam si zvolit .NET framework. V tom samém okně máš na výběr, odkud se má .NET nainstalovat, ať už z webu Microsoftu, nebo odněkud jinud (můžeš specifikovat cestu k instalačce frameworku).
To Chrasty : presne tak. vybral som si stiahnut z rovnakeho miesta ako App a instalacku na dotnetfx som si dal do App Folder, takto to ale nefunguje. Pri dalsej moznosti neviem aku cestu mam zadat, ked instalacka na dotnetfx bude sucastou setupu. dik!
Tou instalací ze stejného umístění jako aplikace se myslí to, že instalačka programu a instalačka .NET budou vedle sebe, proto ti to nejde. Musím se ale přiznat, že nevím, jak v tom dialogu odkázat na soubor, který bude uvnitř instalačky tvé aplikace. Zkusil jsem i chvilku googlovat, protože mě to zajímalo, ale nic.
Ja jsem v minulosti pouzival vyse jmenovanou moznost "Download prerequisities from the same location as my application" a fungovalo mi to celkem bez problemu. Hlavni je, ze v adresari, kde se vygeneruje setup.exe a prislusny msi soubor by mel vzniknout i adresar(e) obsahujici dane prerequisity - a pokud ne, tak nema ani cenu setup zkouset...
To rudolf_franek : uz som to rozbehal, ale neviem kde bola chyba, lebo najprv mi to neslo. funguje to, len skoda, ze sa to neda spravit, ako ked sa taha dotnetfx z netu, vypise to, ze program potrebuje NET Framework a ked potvrdis, tak to otvori stranku. takto pri setupe sa hned spusti instalacia dotnetfx bez toho, ze by si mohol upozornit uzivatela, ze je potrebny na fungovanie programu, inac diky!To rudolf_franek :
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
VS2005 a setup project — založil eswes
Visual studio setup project — založil insider
Triple monitor setup — založil Papal
Inno Setup - asociace výstupního souboru s programem — založil RoboHK
Automatické spustenie programu pri zapnutí Windowsu + Setup — založil AnonImouS