TinyMCE - prosim o radu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

TinyMCE - prosim o radu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comTinyMCE - prosim o radu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

OK
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
24. 2. 2010   #1
-
0
-

Zdravim,
neresil nekdo z vas podobnou vec ?

Mam okno Upravit/vlozit obrazek - standartni okno v tinyMCE pro manipulaci s obrazky. Do tohoto okna jsem vlozil checkbox ( http://img9.imgup.eu/sdg.png ), potreboval bych, prosim, aby po zaskrtnuti checkboxu se pridala nadefinovana cast URL do policka URL obrazku.

Napiklad: po nahrani obrazku pomoci ImageManager vlozim obrazek, v policku URL obrazku se objevi cesta (adresa) tohoto obrazku napriklad: nejakyadresar/obrazky/galerie/img.jpg k teto url potrebuji v tomto policku pridat prefix miniatura.php?img=

Potrebuji to hlavne z toho duvodu, ze je zapotrebi obcas vytvaret miniatury.

Muzete mi, prosim pomoct vyresit tento problem ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.10.–
toka0
Stálý člen
4. 3. 2010   #2
-
0
-

V JS části pluginu, tedy ve stejném adresáři, kde jste si upravil ten HTML soubor, se nachází adresář js, a v něm jediný soubor skriptu. Najít si funkci/metodu insertAndClose a upravit parametr SRC nově vytvářeného elementu IMG tak, aby měl za prefix vámi požadovaný řetězec.

Následuje pseudokód:

...

src : 'miniatura.php?img=' + nl.src.value
...


Samozřejmě je nutné si přes JS ověřit, zda-li je checkbox zaškrtnut.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.209.–
Tomáš Kavalek
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Prosím o radu !!! — založil ospalka123

Prosím o radu — založil Tom

Prosím o radu — založil dave3++

Prosím o radu — založil Berry309

Prosím o radu — založil sparky29

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý