Visual C# 2005 problém - class diagrams – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Visual C# 2005 problém - class diagrams – .NET – Fórum – Programujte.comVisual C# 2005 problém - class diagrams – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Adam
~ Anonymní uživatel
176 příspěvků
25. 2. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,

jsem zatím zelenáč. Učím se z knihy od J. Sharpa - MS Visual C# 2005 krok za krokem, kde jsem ke konci knihy narazil při vytváření formulářové aplikace na Class Diagramy. V nabídce po kliknutí pravým tlačítkem na soubor Form1.cs mám vybrat View Class Diagram. To tam ale vůbec není, ani nikde v žádné záložce jsem to nenašel... Moje verze to prostě neobsahuje - je to možné? Dá se případně stáhnout nějaký "update"? CD bylo přiložené ke knize, tudíž by podle mě mohlo korespondovat s obsahem knihy. :smile13:

Předem děkuji za nějakou kloudnou pomoc. Adam

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.228.–
mephi0
Expert
25. 2. 2010   #2
-
0
-

Podľa mojich informacii su class diagramy vo vyššej verzii, neviem či stačí standard alebo je nutna proffesional. Viem že v express ich nenajdeš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.90.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Adam
~ Anonymní uživatel
176 příspěvků
25. 2. 2010   #3
-
0
-

To mephi : Aha.. No právě Express mám. To je teda hezký.. No a jak myslíš že by se to dalo řešit? Zasekl jsem se uprostřed kapitoly a celkem rád bych co nejdřív pokračoval. Rád bych věděl jak takový problém řešil někdo, kdo měl taky knížku od CPressu jako já. Ta verze professional je placená? Trošku si u mě CPress pohoršil no, jinak velmi pěkná knížka, většinou bez chyb..

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.228.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 2. 2010   #4
-
0
-

Otázka je, jestli to k něčemu potřebuješ. Je hezké, že lze dělat určité věci v grafické režimu (tj. přehledně), ale jinak ... Musím ovšem přiznat, že sám jsem tomu zatím nepřišel na chuť resp. nevidím výhody, které by mi to mělo přinést.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Adam
~ Anonymní uživatel
176 příspěvků
26. 2. 2010   #5
-
0
-

To liborb : No, minimálně to budu potřebovat pro zdárné dokončení této knihy, protože je to tam probíráno krok za krokem se svými "zkušenostmi" si nemůžu dovolit něco přeskočit nebo udělat jinak. Byl bych pak ztracen v dalších částech. Upřesnil bych tedy otázku spíše na "Co s tím?". Jestli pomůže, když stáhnu VS 2008, nebo za to můžou má XPčka? Sláva ComputerPressu !

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.228.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 2. 2010   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
26. 2. 2010   #7
-
0
-

To liborb : Ok.. Po shlédnutí toho přehledu cen se mi rada zadarmo začala líbit ještě víc :-) Děkuji moc za pomoc, zkusím to přeskočit i když zrovna vytváření WinForms je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí. Beru to jako podraz od CPressu ! :-/ Zdar

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.228.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Visual Basic 2005 — založil dodo_mt

Visual C++ 2005 Express — založil samo

Gtk ve visual studiu 2005 — založil Dargorar

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý