četnost znaků v proměnné – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

četnost znaků v proměnné – .NET – Fórum – Programujte.comčetnost znaků v proměnné – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Endy
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
25. 2. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, potřeboval bych poradit, jak v jazyce C zjistit četnost různých znaků v proměnné (poli).

Diky za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.3.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
25. 2. 2010   #2
-
0
-

no jak asi.. udelas si dalsi pole, jako index pouzijes znak (ze zpracovavaneho pole) a k tomu indexu prictes jednotku..
na to nejdulezitejsi ti staci jeden cyklus

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Endy
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
25. 2. 2010   #3
-
0
-

muzes mi prosim uvest prakticky priklad kodu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.3.–
KIIV+42
God of flame
25. 2. 2010   #4
-
0
-

kousek kodu je uz vyresenej problem
cetnost[pole[index]]++;

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
clpx
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
26. 2. 2010   #5
-
0
-

string[] poleSeZnaky = new string []{ "pepa", "Franta", "josef", "karlicka", "karlicka" };
string vyhledavanyZnak = "karlicka";
int pocetZnaku = 0;
foreach (string s in poleSeZnaky)
{
if (s.CompareTo(vyhledavanyZnak) == 0)
{
pocetZnaku++;
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.95.113.–
mephi0
Expert
27. 2. 2010   #6
-
0
-

V jazyku C ?
To nepatri pod .NET



int i,pocet=0;
for (i=0;i<dlzkaPola;i++)
{
if (pole[i] == 'm')
pocet++;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.90.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 83 hostů

Podobná vlákna

četnost znaků ve vb6 — založil Milan Pavel

četnost znaků v řetězci — založil Petr Schenk

Matice MxN + četnost — založil TomoeKi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý