dobrý den.
mám problém. na svém notebooku jsem měl nainstalované win 7. nyní jsem chtěl přeinstalovat na xp. nabotoval jsem z cd. po zkopírování instalačních souborů, těsně před tím, než se má zobrazit licenční smlouva, mi to pokaždé spadne na modrou obrazovku, že prý byla nalezena chyba. Nevím co s tím mám dělat. Zkoušel jsem to několikrát.
když to nešlo, zkoušel jsem tam nainstalovat zpět win 7. Při této instalaci bylo vše ok.
Prosím poradte co mám dělat.
Díky moc
Fórum › Offtopic
Instalace win xp
je to systémová chyba. něco ve smyslu: Systém windows musel být ukončen aby nedošlo k požkození počítače, .... na konci nějaká technická specifikace: 0x0000.....
Přesné znění té chyby neznám.
škoda, k tomu navíc Windows dělaj při instalaci spoustu *.log souborů do %systemroot% adresáře, ale ono že by to někdy uživatelům obzvlášť usnadnilo život při řešení zákysu :D. Možná použít instalační disk XPček s nějakym pokročilejšim Service Packem 2 nebo 3..
mám SP2.... jak se mám dostat k logu, když na disku není žádný os, a když ho chci nainstalovat, tak mi to padá? do žádného adresáře se prostě nedostanu.
existují live CD operační systémy, nebo disketa s FreeDosem, ochotní přátelé, co já vim...
To Anonymní uživatel : Kdybys měl přesný kód, tak se dá celkem sndano dohledat o co jde. Při instalaci mi často pomohlo zrušit všechny partition na disku a instalovat na čistý disk, potom je dobré si zkontrolovat sata drivery (pokud máš teda sata disk)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Instalace win. Xp — založil koudis
Instalace Netbeans ve Win 10 — založil Jan
Instalace SUSE na hardisk s Win XP — založil Colpik
Win instalace - chybi disk — založil xp
ClickOnce a instalace WIN služby — založil VladislavK