Problem s nacitanim suradnic zo suboru... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s nacitanim suradnic zo suboru... – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblem s nacitanim suradnic zo suboru... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ketja0
Duch
28. 2. 2010   #1
-
0
-

Programujem v C v programe dev C++. Nastal u mna problem ked chcem nacitat hodnoty zo suboru, program sa mi sekne a hlasi mi chybu. avsak pri kompilacii ziadnu chybu nehlasi, program som sa snazila spracovat podla Ucebnice programovani v jazyku C. vdaka za odpoved a radu kde by som mohla hladat chybu

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.200.–
Reklama
Reklama
Bald3rr0
Super člen
28. 2. 2010   #2
-
0
-

To ketja : To nám budeš muset nejprve ukázat kód

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Virgo72
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
4. 4. 2010   #3
-
0
-

ketja napsal:
Programujem v C v programe dev C++. Nastal u mna problem ked chcem nacitat hodnoty zo suboru, program sa mi sekne a hlasi mi chybu. avsak pri kompilacii ziadnu chybu nehlasi, program som sa snazila spracovat podla Ucebnice programovani v jazyku C. vdaka za odpoved a radu kde by som mohla hladat chybu


dev c++ je celý divný. Ja som v ňom tiež niečo skúšal a vzdal som to, lebo občas nevedel skompilovať triviálny kód. A inokedy zase zmenil hodnoty inicializovaných premenných na inakšie hodnoty.
Bodol by ten zdroják.
Inak skús nejaký iný kompilátor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.108.120.–
mephi0
Expert
5. 4. 2010   #4
-
0
-

Dev c++ je celý divný


druha najlepšia háška hneď po

Vista je zlá



Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.89.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
KIIV+42
God of flame
5. 4. 2010   #5
-
0
-

To mephi : tak jestli to mel pod vistou nebo ve win 7 - sem do toho musel napasovat original mingw aby se dalo cokoliv uspesne zkompilovat v Dev-C++, ale jinak je to normalni GCC takze zadnej problem-- + posledni dobou radsi rovnou beru gcc -o program.exe -Wall -pedantic program.c a zadnej problem

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 90 hostů

Podobná vlákna

Problem s načítáním znaku — založil ccccdddd

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý