Neznáte nějakou dobrou on-line rss čtečku?
Chtěl bych něco podobného jako google reader.
Potřebuji ale on-line, jelikož potřebuji přístup z více pc a dokonce i z mobilního telefonu.
Potřebuji:
-přehlednost a jednoduchost
-třídění rss kanálů do složek
-jednoduchý přístup i z mobilu (opera mini)
-možnost ponechání nepřečtené novinky až dokud ji ručně neoznačím jako přečtenou.
-pokud možno i import kanálů z jiné čtečky (npř soubor opml) jako to má google reader, ale není to nutnost.
Ať hledám, jak hledám, nemůžu nic dobrého najít. Nejvíc mi vyhovoval google reader a to uplně ve všem a byl pro mě ideální. Jenže mi z nějk mizí samovolně staré novinky takže se to nedá používat :(
Nevím o něčem?
Fórum › Offtopic
On-line rss čtečka
Možná se pletu, ale to, že ti "mizí samovolně staré novinky" je princip RSS čtečky. Co je přečteno, to je staré (už to není novinka). Možná nějaká s takovou funkcí existuje, nevím. Používám online Jabber RSS čtečku, kde jsou "staré novinky" jako historie "chatu", ale kdo by se v tom hrabal :smile1: .
No to asi ne. Ta novinka by tam přece měla zůstat až dokud ji neoznačím jako přečtenou - pak už je přečtená a smaže se.
Jenže se mi prostě občas stane, že mi u nějakého kanálu třeba samovolně zmizí jedna novinka takže místo 3 které tam měly být jsou tam jen 2.
Stalo se mi to u třech kanálů, aspoň co jsem si všiml. Nechápu čím to je.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů
Podobná vlákna
Web 2.0 RSS čtečka — založil Garret Raziel
RSS čtečka, problém s kódovánim — založil DjHard
RSS čtečka - další program z mé tvorby — založil plasmo
Čtečka myšlenek — založil Majký
Čtečka čárových kódů — založil watchick
Moderátoři diskuze