Potrebuji pomoooooct – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Potrebuji pomoooooct – PHP – Fórum – Programujte.comPotrebuji pomoooooct – PHP – Fórum – Programujte.com

Zden0
Návštěvník
27. 10. 2006   #1
-
0
-

Zdravím
Já a moji kamoši vytváříme spešl systém a potřebujeme následující php kód:

takže to php má zjistit jak často používá uživatel systém a pokud ho nepoužije 2 měsíce tak ten skript vyšle mail o nepouživání systému a že pokud se nepřihlasí do určité doby tak bude jeho účet smazán.

jestli víte odpověd tak mi ji prosím pošli te na sotolar.zdenek@centrum.cz nebo mi ho napište na icq: 256489014.

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sotolář Zdeněk
27. 10. 2006   #2
-
0
-

Pkud to mas pres databazi, tak si tam udelej dalsi sloupecek pojmenovany treba "posledniprihlaseni" a ten pri kazdem prihlaseni uzivatele nastavis na aktualni timestamp. Pote musis mit nejaky skript, ktery to nude kontrolovat. A v nem si proste pro kazdyho uzivatele odectes od aktualniho timestampu ten timestamp z databaze. A pokud bude vysledek vetsi nez urcita hodnota, tak mu posles ten mail nebo ho rovnou smazes.

Nahlásit jako SPAM
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zdeněk Lehocký
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
28. 10. 2006   #3
-
0
-

A nauč se psát relevantní nadpisy témat. Potrebuji pomoct není zrovna ideální. Na větších fórech by to už brali.

Nahlásit jako SPAM
* Šéfkorektor *
ProgDan0
Stálý člen
28. 10. 2006   #4
-
0
-

Nj..to vim taky, ale jak mám odečítat datum???

2006-10-28 - 2006-08-12 = ???

Nahlásit jako SPAM
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Jakub0
Super člen
28. 10. 2006   #5
-
0
-

ProgDan napsal:

$DOBA_V_SEKUNDACH = 60*60*24*30 //Nastavena na 30 dnu
$DOBA_NECINNOSTI = time() - strtotime('2006-08-12');
if($DOBA_NECINNOSTI > $DOBA_V_SEKUNDACH) {
//treba smaznout uzivatele z databaze
}

Jinak CommanderZ radil ukl?dat datum rovou v timestamp(u) -http://en.wikipedia.org/wiki/Timestamp, takže by ta konverze mohla úplně odpadnout.

Nahlásit jako SPAM
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
29. 10. 2006   #6
-
0
-

ProgDan napsal:

Jinak pokud nevis co je to timestamp - to je pocet milisekund od 1.1.1970 - je to tedy normalni cele cislo, se kterym muzes krasne pocitat :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Unix_time

Dice: Proc proboha pises promenne velkym pismem?

Nahlásit jako SPAM
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Jakub0
Super člen
29. 10. 2006   #7
-
0
-

Dice: Proč proboha píšeš proměnné velkým písmem?

?
Ale zrovna mě chytla křeč na shiftu :P
Jinak fakt nevím co mě to napadlo asi ABY TO BYLO VÍC NÁZORNÉ.
Moment, vlastně velkýma měla být pouze první proměnná coby konstanta.
Heh to jsou mi ale dnes večer divné myšlenkové pochody :D

Nahlásit jako SPAM
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

Podobná vlákna

Potřebuji radu — založil Johnyyy

Potřebuji poradit — založil Tomáš

Potřebuji poradit — založil Robert

Potřebuji SPZku — založil AkaKchan

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý