Cawte už dlho rozmyslam nad tym ako by som mohol urychlyt vyvoj v MMORPG -ečkach, lebo mna uz nudi zabijat moby (nemohol by to za mna robit nejaky program? ) Pls pomozte mi napisat nejaky program do ktoreho zadam niekolko tlacitok ktore sa budu stale opakovat. Pls Piste na Wolfkiller_2@azet.sk Diky
Fórum › C / C++
Aplikacia ktorá sa dá použiť v MMORPG
Nieeee, Ja mam len jednu postavu tu svoju, ale kamoš ma vždy predbehne v Xp-ení, lebo ja nemam moc casu na hry tak teraz mu chcem ukazat kto je tu šéf. Pls pomozte aspon ma nejako navodte co mam pouzit a ako. Prosim chcem ho predbehnut. On je uz na 50 urovni a ja sa vlecem len na 48 . PLS aspon raz ho chcem v niecom porazit.
Tak ked mi stym neviete pomoct tak dobre, vsak ja nieco vymyslim
Já si myslím že kluci ( Bald3rr a yaqwsx ) umějí programovat moc dobře že by to svedly hned, ale jako dělat to pro někoho aby ukázal "kdo je šéf" a ještě k tomu zadarmotak to si myslím že tě to tady neudělá nikdo.
Boze tak mi aspon poradte ako mam zacat
To gatuso : Na něco takovýho bych si ještě netrouf, protože to by tu hru člověk musel hrát, ale zkusil jsme strejčka Googla a hle! http://lmgtfy.com/?q=WoW+Bot
Aha ale určite bys toho sved víc jak já :D ... jinak Wolfkillere pokud dobře vidim jěště si nám nenapsal pro jakou hru to potřebuješ, jak kolega našel pro wow taky si myslím že to chceš pro wow ale mnoho mích kamarádů hraje L2 atak ... takže pro co to chceš přesně .. ? že by sem pogooglil az bude minutka času ..
Diky moc, Inac ta hra sa vola AION , jeden hrac s ktorym som pisal minule mi hovoril ze napisal jednoduchy program na farmovanie a bez problemov mu to islo.
Nenašli ste nic ? :smile10:
To Wolfkiller : No jasně že našli.... http://lmgtfy.com/?q=AION+bot
Na INFINITE AION server nejde ani jeden potrebujem vyrobit vlastny ale neviem ako na to pls poradte .
A aký jazyk ovládaš okrem C/C++? V nejakom skriptovacom by to mohlo byť aj o dosť ľahšie napríklad ;-) A s čím chceš pomôcť? Už si s niečím začal? Alebo nevieš nič a chceš to za prachy? Moc si toho zatiaľ nepovedal, okrem toho, že to chceš.
A viete nechajte tak uz ma ta hra tak nebavi ze ani kamosa nechcem predbehnut. NUDIII MA TO. Diky za snahu, Su dobre tie boty ale vzdy ma disconnectuju takze nic
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Aplikacia ktora sa da predat — založil Predajca456
Android aplikacia — založil Suer
Aplikacia na kalorie — založil Student
Hardvérová aplikácia — založil Martin
Moderátoři diskuze