Ahoj,
stáhl jsem si SDK pro DirectX a po instalaci vše v pohodě ale po rebootu pc se mě po "welcome" obrazovce objeví pouze černá obrazovka s kurzorem a nic víc.
Mám Windows 7 (snad legální - kupoval jsem NB přes internet a Win už tam byly)
Díky všem za případnou pomoc
Editace - tak systém je legální - nechal jsem si systém zvalidovat od microsoftu
Fórum › .NET
DirectX SDK
také mi to někdy dělalo. Nevím co to způsobuje ani jak se toho zbavit (i kdyz je pravda ze se mi to uz dlouho neobjevilo). Takovy napul reseni pokud se ti to stane zmackni ctrl+shift+esc ukonci proces explorer.exe a znova ho nahoď přes soubor->nová úloha(proste tam napiš explorer a stiskni enter) mělo by to pomoci potom doporucuju notebook vypínat přes funkci hibernace(klasický vypínání je přežitek) za prvé ti notebook naskočí do 20-30 sekund za druhé bude vždy v tom stavu v jakým jsi ho vypnul (hibernoval)
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2c7da5fb-ffbb-4af6-8c66-651cbd28ca15&displaylang=en
Vyžaduje to validaci takže pokud nemáš win legálně tak si to musíš sehnat někde jinde.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
MSVC++ 2008 Express + DirectX SDK — založil CommanderZ
Cesta k Visual Studio SDK — založil oxidián
Instalace Android SDK - prosím polopatě — založil Algon
Pelles C / Pocket PC / project settings a SDK — založil Štěpán
Android aplikace komunikace s SDK čárové čtečky, JAVA programátor — založil mcmatak
Moderátoři diskuze