Problém zo Sessions – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém zo Sessions – PHP – Fórum – Programujte.comProblém zo Sessions – PHP – Fórum – Programujte.com

 

jozo00250
Návštěvník
7. 3. 2010   #1
-
0
-

Nazdar, skúšam dávať dokopy autentifikáciu užívateľa. Problém je v tom, že ak prihlásim 2 rôznych užívateľov na jednom PC tak sa mi do Session zapíše id toho posledne prihláseného a tým pádom je prihlásený len jeden užívateľ. Neviem v čom je chyba. za pomoc dík.

class User

{
public static function Authentication($login, $password)
{
DbInitialize("ts");
$AdminQuery=mysql_query("SELECT id FROM administrator WHERE login='$login' AND heslo='$password'");
if(mysql_num_rows($AdminQuery)==1)
{
$record=mysql_fetch_array($AdminQuery);
$admin_id=$record["id"];
session_start();
session_register("admin_id");
$_SESSION["admin_id"]=$admin_id;
header("Location: index.php");
return true;
}
else return false;
}
}

a toto je index.php


session_start();
if(isset($_SESSION["admin_id"]))
{
$admin=new User;
echo $_SESSION["admin_id"];
}
else header("Location: login.php");

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.117.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
7. 3. 2010   #2
-
0
-

v jednom proihlizeci muze byt prihlasen je jeden uzivatel.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Sessions — založil tomj

Vypršení Sessions — založil Yohaku

Nefunkcni SESSIONS — založil Kall_Ell

Zničení Sessions? — založil Poky

Počítání Sessions — založil Bryant

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý