Nacitanie .dll v SharpDevelop – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nacitanie .dll v SharpDevelop – .NET – Fórum – Programujte.comNacitanie .dll v SharpDevelop – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Johnnny0
Návštěvník
8. 3. 2010   #1
-
0
-

Zdravim
Zacinam v C# a skusam kniznice(nuti ma to kniha) tam sa vsak vsetko zatial kompiluje v cmd co sa mi sice podarilo, no to iste chcem teraz skusit v SD kde v podstate vobec neviem ako na to ... Mohol by mi s tym niekto pomoct ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.195.–
8. 3. 2010   #2
-
0
-

Zdravím,
pokud napíšeš s čím přesně máš problém, tak ti snad někdo poradí. Načítání .dll může znamenat mnoho věcí. Ptáš se snad na to, jak ji přidat do referencí?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.85.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 3. 2010   #3
-
0
-

Tak skusim to inak. Ak mam bordel v pojmoch, ospravedlnujem sa. Ide mi o zakladny prograM napr na vypocet faktorialu , avsak funkcia na vypocet faktorialu bude sucastou triedy ktora sa bude nachadzat v externej kniznici ktoru som si vytvoril. Js len potrebujem nacitat tu funkciu z tej kniznice. Spociatku som sa to ucil kompilovat v cmd, nieco ako csc /r:kniznica.dll faktorial. cs

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.195.–
8. 3. 2010   #4
-
0
-

To Anonymní uživatel : Vytvoř si novej projekt a danou knihovnu přidej do referencí. Je to intuitivní, stačí se dívat, co kde je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.85.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Johnnny0
Návštěvník
8. 3. 2010   #5
-
0
-

no, zrejme som to spravil dobre...ale stale mam problem s errorom "The type or namespace name 'dvojmoc' does not exist in the namespace 'vv' (are you missing an assembly reference?)" toto mi vyhadzuje pri pokuse o kompilaciu ... nerozumiem preco to nefunguje, zdrojak by mal byt ok, ten isty kompilujem pod CMD a tiez tu istu kniznicu, skratka vsetko je len prekopirovane z poznamkoveho bloku do SD, akurat ze v SD to nefunguje a v CMD ano ... ak to pomoze prihadzem rovno screenshoty

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.195.–
8. 3. 2010   #6
-
0
-

To Johnnny : Fascinující. Asi jsi něco udělal špatně, takže pošli víc informací.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.85.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
yterbium0
Stálý člen
8. 3. 2010   #7
-
0
-


dvojmoc.menoMetody();


predpokladám, že metoda je statická

:smile1:

resp. daj using dvojmoc:

Hore kde máš ostatné using toto dopíš, a a potom stačí len meno metody

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.206.–
8. 3. 2010   #8
-
0
-

To yterbium : To se mi vzhledem k chybové hlášce nezdá správné, ale možná jsem dnes úplně mimo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.85.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Nacitanie objektu z DLL — založil farki

Načítanie funkcie z vlastnej dll — založil Tocimanko

SharpDevelop a XNA — založil davidus

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý