Databaze a .NET – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Databaze a .NET – .NET – Fórum – Programujte.comDatabaze a .NET – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kratos
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
8. 3. 2010   #1
-
0
-

Zdravim vsechny, mel bych na vas prosim zacatecnickou otazku. Chtel bych si v .NET udelat program, ktery bude pracovat s databazi kam si bude ukladat informace. Kdyz napriklad tento program budu chtit prenest z jednoho pc na druhy je zde nejaka moznost, aby tyto informace v databazi putovali spolu s programem ? Abych nemusel na druhem pc napriklad instalovat ms sql server apd., aby byli v nejakym souboru spolu s programem. Pouzivam visual studio 2008. Dekuji za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.233.–
Reklama
Reklama
8. 3. 2010   #2
-
0
-

Zdravím,
přijde na to, jakou použiješ databázi. Existuje celkem dost embedded db, které lze tímto způsobem použít (např. Firebird SQL).

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.85.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Kratos
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
8. 3. 2010   #3
-
0
-

To djanosik :

A jaka se asi tak nejvic pouziva v praxi ? Ja jsem do ted kdyz jsem takto pracoval nainstaloval bud phpmyadmin kde jsem mel data, nebo jsem to ukladal do textoveho souboru ale to je trosku neprakticke.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.233.–
8. 3. 2010   #4
-
0
-

To Kratos : PhpMyAdmin je pouze software pro správu MySQL, to do toho raději nemíchej. Jaká embedded db se nejvíce používá v praxi, to vůbec netuším a už vůbec netuším, která bude vyhovovat tvým potřebám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.85.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
deedx
~ Korektor
+2
Stálý člen
8. 3. 2010   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.33.1.–
Zdejší chybolovec.
Kratos
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
8. 3. 2010   #6
-
0
-

Diky moc za informace prostuduju to dale

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.233.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 123 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý