Image v C++ consoli ? ... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Image v C++ consoli ? ... – C / C++ – Fórum – Programujte.comImage v C++ consoli ? ... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

gatuso0
Stálý člen
11. 3. 2010   #1
-
0
-

Zdravím, mam dotaz, chci se zeptat jestly lze do console pridat obrazek ? ... delam takovou hru a jeste jeden program (taková mini správa zakázek (pro moje mini kšeftíky :D) ) a zajímalo by mně kdyby tam šel dat obrazek ... Pokud by ste mi sem hodily nejaky příklad nebo aspon nejaky info vubec bych se nezlobil :)

Předem moc díky, Gatuso :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.40.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
11. 3. 2010   #2
-
0
-

Co se týká WIndows, tak tam mám zažito, že konzole == textový režim (tj. obrázky maximálně zase ze znaků). Ale je možné, že existuje nějaké rozšíření ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
gatuso0
Stálý člen
11. 3. 2010   #3
-
0
-

Ahoj, pravě sem si říkal text. režim ale dneska je mnoho prave nejakych rozsireni tak sem se chtel zeptat ... no nic necham to ze znaku ty obrazky co jsme si vytvoril :) tak díky za odpoved ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.40.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
SeraphCZ0
Stálý člen
11. 3. 2010   #4
-
0
-

Myslím že přes konzoli tak maximálně otevřeš prohlížeč obrázků. Tady by asi pomohla spíše okenní aplikace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
gatuso0
Stálý člen
11. 3. 2010   #5
-
0
-

Jj dík, tj radsi bych taky makal ve Win32 API ale az se naucim poradne v konzoli vis co tak se vyhrnu na Win32 teprv :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.10.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
ian0
Stálý člen
17. 3. 2010   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.135.–
-- ian
gatuso0
Stálý člen
18. 3. 2010   #7
-
0
-

Anglicky hnedle neumim a translate mi to přeložil nějak divně, nenaznačil bys mně aspon drobet oč de ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.37.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
18. 3. 2010   #8
-
0
-

neprve se nauc anglicky .. bez toho nema snad ani smysl neco programovat..

ve zkratce: aalib je "ascii art library" .. predhodis tomu nejaky data (dejme tomu obrazek) a ono to prevede na ascii art
velice efektne to vypada ve spojeni s mplayerem.. pak je jeste i nejaka barevna verze.. ted uz nepamatuju jak se to jmenuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Pohyblivý image — založil stanke

Background image — založil Sarumanes

Libwave - <gl/image.h> — založil lukas.balaz

Image a OnMouseMove — založil xp

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý