Formulář ve vyskakovacím okně... – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Formulář ve vyskakovacím okně... – Java – Fórum – Programujte.comFormulář ve vyskakovacím okně... – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
iworys
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
12. 3. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, měl bych jednu otázku.
Potřeboval bych udělta jednu věc.
Kdyz kliknu na odkaz, tka aby se mi ztmavila obrazovka a vyskocilo treba bílé okno a v něm kontaktní formulář. Tak by se to normálně vyplnilo co je potřeba a dalo se odeslat. Zavolalo by si to nejaky phpko a zpracoval by se, kdyby to bylo ok, tak by zmizel nebo hodil chybu.
Potreboval bych neco jako lightbox nebo tak.
Mozosti jak to udelat je vic, treeba i pres Ajax?Kdyby jste nekdo vedel podle ceho to vyhledat, byl byhc rad. Nemuzu si to spojit s zadnym slovem abych si to vyhledal a nemusel tady zakoládat topic.

Díky všem

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.152.–
Reklama
Reklama
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
14. 3. 2010   #2
-
0
-

špatný forum

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

Relativní pozice v okně — založil himzu7

C# výpis v ListView okne — založil citro

Změna fontu v cmd okně — založil sachy

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý