Mám problém, že mi občas nějaká aplikace (často hra) inicializuje okno a poté se zastaví. Využívá okolo 7-12 MB RAM. Ale na jiné instalaci winXP nebo i na W7 běží aplikace naprosto bezproblémů. Tak jsem pátral a zjsitil jsme, že problém je v DirectInput. Test v DxDiag se v půlce zastaví. Tak jsme chtěl nahradit knihovny dinput.dll a dinput8.dll novými. Zjistil jsme, že originály, co jsou v systému, mají 650 kB, kdežto soubory v druhé instalaci XP 170 a 250 kB. Tak jsme je nahradil a po chvilce se znovu nahradily novými soubory, zase s velikostí 650 kB. Tak jsme je smazal a znovu. Nemám ponětí, čím by to mohlo být. Nevíte, jak vyřešit?
Fórum › OS - Windows
Problém s DirectInput
Ahoj,
zkus nainstalovat tohle http://www.stahuj.centrum.cz/hry_a_zabava/doplnky_a_rozsireni/direct-x/ (nenech se zmást tím DirectX 9c), je to webová instalace která zaktualizuje a doplní všechny potřebné soubory až po ty nejaktuálnější. Tohle mi zatím vždycky vyřešilo problémy s DirectX...
Tak jsme zkusil pomocí UnDX9, navrátit DirectX 8.1. I po tomto zásahu mi DXDiag hlásí, že DirectInput není v pořádku. Takj sme znovu nainstaloval 9c a beze změny. Knihovny mají už správnou velikost, ale vypadá to, že pes je zakopaný jinde...
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů
Podobná vlákna
Odezva WNINAPI Messages vs. DirectInput — založil LouisD
Problem — založil Ghosta
Problém — založil pali6
Problém v C — založil Robin