Načtení obrázku podle ID stránky – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Načtení obrázku podle ID stránky – .NET – Fórum – Programujte.comNačtení obrázku podle ID stránky – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Martin66
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 3. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, potřeboval bych poradit, jak dostanu ID stránky do img src. Řekněme, že stránka je

 ?img.aspx?id=5
a chci při načtení stránky načíst obrázek číslo 5.jpg

<img src="cesta/k/obrazku/ID.jpg">


Děkuji :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.27.–
velurex0
Stálý člen
16. 3. 2010   #2
-
0
-

V čem je problém? Potřebuješ získat url aktuální stránky? Rozparsovat? Upravit vlastnost odkazu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
Martin66
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 3. 2010   #3
-
0
-

To velurex : potřebuji ID ziskané z URL vložit jako název obrázku. Řekněme, že stránka je

www.domena.cz/img.aspx?id=5


pak chci do do img src zadat

<img src="cesta/k/obrazku/5.jpg">

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.27.–
16. 3. 2010   #4
-
0
-

To Martin66 : Dobře, a co ti v tom brání?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.118.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
LiborBes
~ Anonymní uživatel
47 příspěvků
16. 3. 2010   #5
-
0
-

To Martin66 :

Ak obrazok negenerujes v run-time, ale mas ho v ASPX, tak z neho urob server-side component <asp:Image id="ImageObrazok" runat="server" ... />

Potom mu inicializuj z requestu URL, napr. v OnLoad ImageObrazok:



string obrazokNazov = Request["id"] ?? "Empty.png";
ImageMojObrazok.ImageUrl = Page.ResolveClientUrl("~/Images/" + obrazokNazov);

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.35.–
Martin66
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
17. 3. 2010   #6
-
0
-

To LiborBes : Děkuji! Moc jsi mi pomohl. Ještě se v aspx moc neorientuji. Jiště jednou díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.27.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý