Vytvoreni hraciho pole pro Piskvorky – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vytvoreni hraciho pole pro Piskvorky – Java – Fórum – Programujte.comVytvoreni hraciho pole pro Piskvorky – Java – Fórum – Programujte.com

 

Comedian
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
16. 3. 2010   #1
-
0
-

Cus, potreboval bych poradit, jak vytvorim pole pro hru Piskvorky(mrizku). Jak se tam pisou krizky nebo kolecka. Diky vsem

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.126.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
16. 3. 2010   #2
-
0
-

porid si grafickyho navrhare. Netbeans ma asi nejlepsiho :)
Stani si ho a dej vytvorit novej file (JFrame class) a pak z palety pridej textovy policka.
Nebo do JFrame class pridej Tabulku, tabulku s pevnou velikosti bunek a muzes mit pole genericky a neomezeny :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.166.–
SeraphCZ0
Stálý člen
16. 3. 2010   #3
-
0
-

Hmm a nebo normálně vykreslit pres Graphics. Takhle přesně jsem dělal piškvorky já. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
werixon0
Návštěvník
16. 3. 2010   #4
-
0
-

Netbeansy pouzivam, ale vypisy jenom na konzoli.....pohrabu se v tom.

2SeraphCZ: Muzes to krapet rozvest, prosim?!

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.108.–
SeraphCZ0
Stálý člen
16. 3. 2010   #5
-
0
-

Pokud jsi zatím psal programy jen pro konzoli tak doporucuju si nejdriv projet nejaky tutorialy.
Jde o to ze trida JPanel ma metodu void paintComponent(Graphics g); kterou si zastíníš. No a v ní můžeš směle malovat např g.drawLine(int x1,int y1,int x2,int y2) nakreslí čáru od [x1,y1] do [x2,y2].

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý