Pomoc s buttonkami – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc s buttonkami – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comPomoc s buttonkami – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
16. 3. 2010   #1
-
0
-

Dobrý deň .
Mám taký problém že neviem urobiť toto :
mám tlačítko kde je nastavené neké pozadie . A chcem aby ked sa pôjde naňho myškou tak sa nad tým tlačítko zjavý pomali rozpínajúci sa obdĺžnik napr.oranžoví a ešte bude mať nieakú priehladnoť ale iba ten obdĺžnik a nie aj ten text. Lebo ked nastavým v css štýle

A:hover { background-color: orange; width: 100%;  opacity: 0.05;}


Tak to dá opacity na celý odkaz a nie iba na ten obdĺžnik ? neviete ako by sa to dalo docieliť ?
A toto žeby sa postupne ropínal obdĺžnik neviem :(

Moj jediný nápad bol urobiť to vo flashi :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.168.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
16. 3. 2010   #2
-
0
-

Zkus to jako background image, který bude 30% prohledný png obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
zonda0
Stálý člen
16. 3. 2010   #3
-
0
-

ee to by som mohol dať naraz na začiatku a na konci toto že ked sa nato stlačí dám načítať obrázok ktorý bude mať už vsebe všetko ako to ma vyzerať .Ale som chcel vedieť či sa to nedá ešte neako inak ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.168.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
16. 3. 2010   #4
-
0
-

Aby nebyl text průhledný jako jeho rodič, musel bys dát oba prvky odděleně a pak je nějak rozumně napozicovat, relativně nebo absolutně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
dannyk0
Věrný člen
16. 3. 2010   #5
-
0
-

Ja bych si udelal asi button a pod nej bych si udelal nejaky prvek, ktery by mel zminovane barvy a pruhlednost. Pak pomoci jQuery a animacnich funkci v nem bych udelal 2 styly a mezi nimi udelal prechod po najeti na tlacitko.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

Podobná vlákna

C - pomoc — založil janc1

Pomoc — založil Malirka

Pomoc — založil marta

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý