PHP SESSION Začiatočník – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP SESSION Začiatočník – PHP – Fórum – Programujte.comPHP SESSION Začiatočník – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Majox
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
17. 3. 2010   #1
-
0
-

Ahojte, začal som robiť s knižkou o PHP pomaly sa učím, ale mám jeden problém toto je kód:

<?php

session_start();
$_SESSION['username'] = "Mário";
$_SESSION['authuser'] = 1;
?>
<html>
<head>
<title>Nájsť obľubený film</title>
</head>
<body>
<?php
echo '<a href="moviesite.php?oblfilm=Pianista">';
echo 'Ďalšie informácie o mojom obľubenom filme!';
echo '</a>';
?>
</body>
</html>


A toto mi vždy vypíše:


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\movie1.php:1) in C:\xampp\htdocs\movie1.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\movie1.php:1) in C:\xampp\htdocs\movie1.php on line 3
Ďalšie informácie o mojom obľubenom filme!


Asi to bude problém s php.ini s session.save_path ale neviem akú cestu tam mám zadať. (mám to prázdne)
Alebo ak ma niekto inú odpoveď nech mi prosím napíše ako na to.


Ďakujem s pozdravom:


Majox


P.S. používam xampp ak by to malo pomôcť...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.124.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
17. 3. 2010   #2
-
0
-

uz si neco poslal na vystup nez zacal kod php..
pokud je to bez jakykoliv mezery na zacatku souboru - mozna problem pokud to mas jako UTF8 .. hledej BOM

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Majox
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
17. 3. 2010   #3
-
0
-

Vďaka, nastavil som to ako formátovanie v UTF8 bez BOM a funguje to veľká vďdaka konečne môžem bez problémov pokračovať :)
Dúfam že sa už nič podobné nenaskytne :)
P.S. vôbec nevadí ak nemám zadanú cestu v session.save_path môžem to kľudne nechať prázdne bez toho aby mi to v blízkej budúcnosti robilo problém?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.124.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
17. 3. 2010   #4
-
0
-

ono to nasazi nekam do tempu nebo podobne... pokud chces tak muzes dat cestu prave do nejake temp slozky..

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Majox
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
17. 3. 2010   #5
-
0
-

Ok, veľmi si mi pomohol :)
Vďaka :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.124.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Php - SESSION — založil Row

Php session, pridanie — založil Tilda

PHP - KOSIK session/sql — založil Sigurd.G

C zaciatocnik — založil janik366

Začiatočník — založil luko8525

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý