Připojení vlastní třídy do Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Připojení vlastní třídy do Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.comPřipojení vlastní třídy do Qt – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

yxcvb0
Newbie
19. 3. 2010   #1
-
0
-

Zdravim. Mám napsanou vlastní třídu pro komunikaci s MySQL a pokoušim se npasat obslužný program v Qt. V hlavní třídě obslužného programu mám jako atribut ukazatel na mojí třídu

MYSQL_CL *m;
. A tady je konstruktor té hlavní třídy:
client::client(QWidget *parent, Qt::WFlags flags)

: QMainWindow(parent, flags)
{
ui.setupUi(this);
m = new(MYSQL_CL);
//CONNECT
QObject::connect(ui.pbPrihlasit, SIGNAL(clicked(bool)), this, SLOT(OnPrihlasit()));
}

Samozřejmě mám v sbourech hlavní třídy (.h, .cpp) includován soubor mé třídy
#include "mysql_cl.h"
. Při linkování mi to však hazí chybu:

LNK2019: unresolved external symbol "public: __thiscall MYSQL_CL::MYSQL_CL(void)" (??0MYSQL_CL@@QAE@XZ) referenced in function "public: __thiscall client::client(class QWidget *,class QFlags<enum Qt::WindowType>)" (??0client@@QAE@PAVQWidget@@V?$QFlags@W4WindowType@Qt@@@@@Z)

. Poradíte někdo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.224.–
You can´t fight with the Ghost
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
19. 3. 2010   #2
-
0
-

Proč nepoužiješ ty třídy pro práci s MySQL, které má Qt už vytvořené?? Bylo by to bez komplikací....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
yxcvb0
Newbie
19. 3. 2010   #3
-
0
-

Protože to je třída co jsem si naprogramoval sám a vim jak funguje a jak ji používat achtěl bych ji použít...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.224.–
You can´t fight with the Ghost
yxcvb0
Newbie
19. 3. 2010   #4
-
0
-

vyřešeno...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.250.224.–
You can´t fight with the Ghost
Quiark0
Věrný člen
19. 3. 2010   #5
-
0
-

Máš do projektu (netuším čím to kompiluješ) přidaný .cpp soubor, ve kterém je implementace tvé třídy? Unresolved external totiž znamená, že právě tohle v projektu chybí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.55.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý