Ahoj, měl jsem na disku data, ale jednou mi vyskočilo že mám chybu na disku, tak jsem sed ji pokusil opravit. Teď mi zmizly všechny soubory krom jedné složky která je ted prázdná. Využití disku zůstalo stejné. Poradíte jak obnovit ty soubory. Zkoušel jsem to i na jiném PC atd. Díky za odpověď.
Fórum › Hardware
Zmizení souborů z USB flash disku
v xpéčkách:
ve složce: nástroje -> možnosti složky -> zobrazení -> zaškrtnout zobrazovat skryté soubory a složky
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
flash pameti (ted nemyslim jen ty USB ktere znate z PC, ale obecne flash RAM soucastky) maji jeden nedostatek, pokud se casto nahrava na jedno a to same misto, tak se poskodi. U tech USB Flash to nemuzete ovlivnit, pokud ale konstruujete hardware a flash usb pouzijete, muzete misto ulozeni dat menit programove.
je možné aby když jsme měli jen připojenou flashku.32gb do TV LG a pri koukani na filmy se všechno na flesce najednou smazalo nic se sní nedelelalo ani sme nicnesmazalo a nevytahovaliJsme ji
Zasláno z mobilního telefonu.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host
Podobná vlákna
Správa USB flash disků v C++ — založil Vladimír Grégr
Detekce konkretniho USB Flash disku — založil Zemědělec
Tip: soutěž o návrh USB flash disku — založil Radim H.
Spouštěč na flash disku — založil BigSandy
Formátování Flash Disku — založil Prasklej Talíř
Moderátoři diskuze