Visual C# a databáza – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Visual C# a databáza – .NET – Fórum – Programujte.comVisual C# a databáza – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MiMi
~ Anonymní uživatel
45 příspěvků
21. 3. 2010   #1
-
0
-

Dobrý večer, začal som sa učiť Visual C#, so samotným C# viem robiť. Rozhodol som sa vytvoriť jednoduchú aplikáciu spolupracujúcu s DB. Problém je v tom, že to, čo v aplikácii zapíšem podľa návodu na MDSN do datasetu tam po ukončení behu programu nie je hoci počas behu sa tvári ako keby to tam bolo. IDE je Visual C# Express 2008 a databázový server SQL Server Express edition 2005. Nemôže byť problém v tom? Prikladám zdojový kód pomocou, ktorého upravujem dáta.



this.tabulka_dbTableAdapter1.UpdateByMeno(textBox2.Text, textBox3.Text);
this.tabulka_dbTableAdapter1.Fill(this.dataSet1.tabulka_db);

a kód na "zápis" do DB


try
{
this.Validate();
this.tabulkadbBindingSource.EndEdit();
.tabulka_dbTableAdapter1.Update(this.dataSet1.tabulka_db);
MessageBox.Show("OK");
}
catch
{
MessageBox.Show("Fail!");
}

a ešte query UpdateByMeno


UPDATE tabulka_db
SET meno = @meno2
WHERE (meno = @meno)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.199.–
Reklama
Reklama
JardaJirava0
Stálý člen
25. 3. 2010   #2
-
0
-

Ahoj,

zkusím odpovědět otázkou která zní. Ukladáš data do souboru, který je připojený souborově a který se tedy kopíruje do výstupního adresáře? Díváš se poté na správný soubor nebo nedochází k přepisování tohoto souboru?

Toto byl docela častý problém.

Pěkný den,

Jarda Jirava

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.35.–
MCAD, MCPD
http://jirava.net/blog
http://xaml.cz - Magazín moderních technologií založených na XAML
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý