Aplikace prestane pracovat pri zavolani funkce – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Aplikace prestane pracovat pri zavolani funkce – C / C++ – Fórum – Programujte.comAplikace prestane pracovat pri zavolani funkce – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

brash0
Duch
21. 3. 2010   #1
-
0
-

Zdravim,

mam nasledujici problem. Pri zavolani funkce z hlavni casti programu aplikace prestane pracovat. Ale kdyz kod funkce prepisi do tela parametrickeho konstrukturu, vse bezi korektne. Nevite prosim nekdo kde je chyba? Dekuji

Hlavickovy soubor

#define MATICE

#include <cstdlib>
#include <iostream>
#include <vector>
#include <stdexcept>
#include <exception>
#include <fstream>


using namespace std;

namespace matice{

class Matice{
private:
int x,y;

std::vector< vector<int> > matice;
public:
Matice(int x,int y);
public:

void vypis();



};

}
#endif


-----------------------------------------------------------------------------------------------

CPP soubor

#include "matice.h"


using namespace matice;

Matice::Matice(int x, int y){
this->x=x;
this->y=y;

vector< vector<int> > matice;

matice.resize(x);
for(int i = 0; i < x; i++)

matice[i].resize(y);

for(int i = 0; i < x; i++) {
for (int j = 0; j < y; j++) {
matice[i][j] = (rand()%10);
}
}


}

void Matice::vypis(){
for (int i=0; i<x; i++){
for (int j=0; j<y; j++){
cout << matice[i][j] << " ";
} cout << endl;

} cout << endl;

}








int main(){

Matice* mat = new Matice(4,4);
mat->vypis();



delete mat;
system("pause");
return 0;





}

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.3.–
Bald3rr0
Super člen
22. 3. 2010   #2
-
0
-

To brash : Přestane pracovat? To se ti zřejmě někde zacyklí. Nejlépe bude, když si tu fci projdeš debuggem a prohlídneš si všechny hodnoty v podmínkách cyklů

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 3. 2010   #3
-
0
-

taky je mi tam divnej ten samostatnej #endif

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý