HELP, PLS akutně potřebuju pomoct. – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

HELP, PLS akutně potřebuju pomoct. – PHP – Fórum – Programujte.comHELP, PLS akutně potřebuju pomoct. – PHP – Fórum – Programujte.com

 

p4n7h3r0
Duch
22. 3. 2010   #1
-
0
-

Zdravím, v PHP se moc nevyznám a potřeboval bych pomoc od profíků.
Dostal sem od kámoše na starost spravit web základní umělecké školy v Blansku. V PHP se moc nevyznám a je to dělaný pře nějakej redakční systém jménem Aurel, o kterým vlbec nemám ani ponětí. Pošlu sem co to píše když přistoupím na ten web, třeba mi s tím někdo pomůžete byl bych rád protože sám ovládám jen HTML, CSS a nějaký základy v JavaScriptu.


Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/zus/ZUSBLANSKO/php/setup.php on line 55

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/zus/ZUSBLANSKO/php/kapref_funkce.php on line 470

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/zus/ZUSBLANSKO/php/setup.php:55) in /home/zus/ZUSBLANSKO/index.php on line 17

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/zus/ZUSBLANSKO/php/setup.php:55) in /home/zus/ZUSBLANSKO/index.php on line 17

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zus/ZUSBLANSKO/php/setup.php:55) in /home/zus/ZUSBLANSKO/index.php on line 19

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/zus/ZUSBLANSKO/php/natahnijazyk.php on line 6

Warning: require_once(php/lang/.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/zus/ZUSBLANSKO/php/natahnijazyk.php on line 14

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'php/lang/.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/zus/ZUSBLANSKO/php/natahnijazyk.php on line 14


tak toto to píše.
to první, otevřel sem ten setup a našel sem zhruba ten řádek ve kterým je ta chyba, ale nevím co s ním protože PHP je pro mě španělská vesnice. Skopíruju sem ten úsek.


//oddíl konfigurace jednotlivých modulů
global $vel_nahfot; $GLOBALS["vel_nahfot"]=138; // Velikost náhledu fotografie ve fotoalbu
global $brat_prednastevene; $GLOBALS["brat_prednastevene"]=1; // Vzít přednastavené ..1, nevzít..0
global $dph_systemu; $GLOBALS["dph_systemu"]=0; // dph systému 0...systém používá ceny včetně DPH, 1...používá ceny bez dph

// načte konfiguraci z tabulky config
echo $vysledek = mysql_query("SELECT configuration_key, configuration_value FROM config");
//$GLOBALS["$poce_dotazu_sql"]++;
while ($config= mysql_fetch_object($vysledek)) {
define($config->configuration_key, $config->configuration_value);
}
// natáhne instalačně závislé texty podle jazykové mutace
?>
to je konec toho setupu a myslím že závada je někde z tím while, ale nejsem si jistej. Mno tak kdyby někdo mohl poradit budu moc rád.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.128.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
22. 3. 2010   #2
-
0
-

IMHO je špatně nastavený přístup k mysql, proto to řve, že nemůže zpracovat resource. Zkontroluj údaje, mělo by to být někde v konfiguračním souboru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Potřebuju pomoct — založil CSS

Potřebuju pomoct — založil doit

Potřebuju pomoct — založil Majox

Potřebuju pomoct — založil Grungy

Potřebuju pomoct — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý