Public: vector – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Public: vector – C / C++ – Fórum – Programujte.comPublic: vector – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Figa0
Super člen
23. 3. 2010   #1
-
0
-

Ahoj mam opet velmi trapny problem Procnejde toto?



#include <vector>

using namespace std;

class Vector {
public:
Vector();
vector<int> cislo;
};

Vector::Vector() {
cislo.reserve(5);
cislo[0]=5;
}

main() {
Vector vector;
return 0;
}

Predem dekuji za odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.249.133.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
23. 3. 2010   #2
-
0
-

co to hlasi?
potencialne muze byt problem pojmenovat promennou stejne jako tridu vector...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
23. 3. 2010   #3
-
0
-

Zkus místo:

cislo.reserve(5);



skutečnou změnu velikosti:
cislo.resize(5);

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Figa0
Super člen
23. 3. 2010   #4
-
0
-

Nevyppise to nic standartni core dump. Tohle je jen priklad. Kdyz definuju vector primo v konstruktoru je to ok. Dekuji zkusim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.6.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 107 hostů

Podobná vlákna

Public vs funkce — založil LPG1995

Public vs. private — založil inferno-girl

Public vs private metóda — založil Plui

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý