Skript na nabíhání stránky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Skript na nabíhání stránky – PHP – Fórum – Programujte.comSkript na nabíhání stránky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hornster0
Newbie
30. 10. 2006   #1
-
0
-

Zdar lidi mam web game-world.ic.cz, ale p?i pomal?m p?ipojen? nab?h? str?nka po obr?zc?ch a je to dot au?us, tak bych potřeboval n?jakou p?edchz? obrazovku jkde se uk??e graf nebo odpo??t?v?n? za jak dlouho se str?nka na?te, a a? se to na?te tak by to na?etlo moj? ?vodn? str?nku.
V?m, ?e to nen? lehk?, ale potřeboval bych to, vo n?co sem se sna?il, ale ne?lo to. :pc: :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
30. 10. 2006   #2
-
0
-

Viem ze sa da v JS nacitat obrazky do cache a potom by sa ti nacitala chytrejsie... Skus si pozriet nieco o tom.. ja neviem ako :)

MOzno toto:

imgsrc = new Array{};
imgsrc[1]= "img/menu/obr1.jpg";
imgsrc[2]= "img/menu/obr2.jpg";
imgsrc[3]= "img/menu/obr3.jpg";
.
.
.



Ale s tym percentualnym zobrazenim nacitavania ti nepomozem. Html stranky su staticke. Taketo loadery sa pouzivaju viac na Flash strankach :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
30. 10. 2006   #3
-
0
-

dalaman: co to ma byt? nacteni par stringu do pole? :ok:

A k reseni - omez grafiku na minimum.

A opravdove reseni? Asi nejlepsi co jde je udelat si prvni/uvitaci stranku, kde budou vsechny ty obrazky s absolutni pozici nekde v -9999px a nekde tam bude napis "Az uvidite napis bla bla tak kliknete SEM" a ten napis bla bla bude obrazekktery se nacte jako posledni, takze v te dobe uz bude veskera grafika nacacheovana.

Nekde jsem to videl a vypada to strasne :cz:.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Vítězslav Titl0
Stálý člen
30. 10. 2006   #4
-
0
-

splash page jako navrhoval commandZ nen? dobr? pro SEO a obecn? t? to odrad?, ??dn? profesion?l ot neud?l?, copak jde? na web aby jsi si znovu klikl ?e jde? fakt ne web:D??....k ?e?en? omez grafiku (m?sto toho t?eba css pokud to jde), zmen?i obr?zky (vybr?n?m spr?vn?ho form?tu atp.;).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
30. 10. 2006   #5
-
0
-

Splashe jako takove se pouzivaji pomerne casto a ja sam proti nim nic nemam, protoze nekdy se zde napriklad urcuje jazyk website. Ale splash, kde vas to zada aby jste s klikanim na odkaz pockali na nacteni vsech obrazku...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Vítězslav Titl0
Stálý člen
31. 10. 2006   #6
-
0
-

pouzivaji se možná docela často, ale pokud nejde o nastavení jazyku, je to špatné (SEO + zdržování zákazníka). i ten jazyk se dá řešit lépe;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
olgo0
Věrný člen
4. 11. 2006   #7
-
0
-

mna napadlo neco ine



<style>
.invisible {display: none;}
</style>
.<img class="invisible" href="1.png">.<img class="invisible" href="1.png">.<img class="invisible" href="n.png">.


píšem to len tak s hlavi takže tam asi budu nejake chybičky. Ale visledok by mal byť taky že obrazky sa budu nacitať da cahe nebudu vidieť a budu pribudať len bodky keď budu všetky je to načítané. na konec můžeš dať presmerovanie v JS na samotnu stranku. Namisto tych bodiek skus racej nejadu grafiku aby to aj nejak vizeralo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
5. 11. 2006   #8
-
0
-

Problem je v tom, ze js pozna jen nacteni stranky jako takove (=vlastniho obsahu), obrazky se nacitaji zvlast. A navic to ma ten samy efekt jako jsem rikal ja :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

Nabíhání — založil Bengo

Skript — založil julius

Skript — založil Laker

Skript — založil Laker

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý