Problem s download – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problem s download – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comProblem s download – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Roman0
Newbie
30. 10. 2006   #1
-
0
-

Mám takový problém.Na stránky jsem umístil video ve formátu wmv. Když si stránky prohlížim přes explorer tak mi video jde normálně stáhnout - objeví se tabulka otevřít nebo uložit.Problém nastává když si video chci stáhnout přes Operu - zobrazí se bílá stránka a nic se neděje. Když jsem zkoušel přes Operu stáhnout nějaké video z jiných stránek, normálně to šlo. Nevíte v čem je problém?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rádoby programátor
30. 10. 2006   #2
-
0
-

Tohle se da vyresit pres php/asp pridanim hlavicky FORCE DOWNLOAD. Jinak pres html...jedine o cem vim je tam uzivateli napsat, aby na to klepnul pravym tlacitkem a dal ulozit jako.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Roman0
Newbie
31. 10. 2006   #3
-
0
-

No jo, ale to je poloviční řešení. Jak to mají vyřešené jiné weby, aby jim to chodilo na všech prohlížečích?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rádoby programátor
Jakub0
Super člen
31. 10. 2006   #4
-
0
-

Zajímalo by mějak konkrétně ta hlavička s FORCE DOWNLOAD má vypadat nebo jak to vlastně skrz hlavičky vošéfovat. Díky moc CommaderZ :frosty_x:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
7. 11. 2006   #5
-
0
-

http://www.phpit.net/code/force-download/

Kompletni kod jak dosahnout forcnuti nejakeho souboru pomoci PHP

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
ProgDan0
Stálý člen
7. 11. 2006   #6
-
0
-

Myslim, že nejjednodušší řešení je napsat pod to Pravé tlačítko myši -> Uložit cíl jako - to funguje vždy :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Roman0
Newbie
9. 11. 2006   #7
-
0
-

JJ asi to tak udělám

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rádoby programátor
Tom?? Jan?0
Newbie
9. 11. 2006   #8
-
0
-

nemuze to byt taky nastavenim opery, ktera se treba snazi ono video sama prehrat, misto aby nabidla dialog ke stazeni...
da se to zmenit v Nastroje -> Nastaveni -> Pokrocile v sekci Downloads, tak si to zkontroluj

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
10. 11. 2006   #9
-
0
-

Lze to i HTML hlavičkou docílit toho, aby se aplikace uložila - MIME typ hlavičky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Download — založil Jakub Vojáček

Download — založil to_jsem_ja

C++ DOWNLOAD — založil Nery

Download — založil maxpoisonous

Download — založil Tomáš Fedor

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý