Win CE - síťová tiskárna – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Win CE - síťová tiskárna – C / C++ – Fórum – Programujte.comWin CE - síťová tiskárna – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Pawl
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
28. 3. 2010   #1
-
0
-

Ahoj,

podporuje Windows CE tisk přes síťovou tiskárnu?
Jak na to. Protože základní třídy pro tisk (dialogy) podporovaný nejsou.

(C++ MFC)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.57.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
29. 3. 2010   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
pawl
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
30. 3. 2010   #3
-
0
-

To liborb :

Zkoušel jsem něco takového co jsem našel na netu, ale nic, ani v simulatoru ani na realnem panelu to nefunguje



HDC GetPrinterDC(HWND wnd)
{
PRINTDLG pdlg;

// Initialize the PRINTDLG structure.
memset( &pdlg, 0, sizeof( PRINTDLG ) );
pdlg.cbStruct = sizeof( PRINTDLG );
pdlg.hwndOwner = wnd;

// Set the flag to return printer DC.
//pdlg.Flags = PD_RETURNDEFAULT | PD_RETURNDC;

// Invoke the printer dialog box.
::SetLastError(0);
PrintDlg( &pdlg );
// hDC member of the PRINTDLG structure contains
// the printer DC.
int le = GetLastError();
if (le != 0) {
CString str;
str.Format(_T("Nastala chyba %ld"),le);
AfxMessageBox(str);
}
return pdlg.hdc;
}


void CMFC_printADlg::OnBnClickedButton1()
{
if ( GetPrinterDC(this->m_hWnd) == 0)
AfxMessageBox(_T("Nulový návrat"));
}

Chybu (LastError) nevarci, ale hDc je nulové.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.218.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
30. 3. 2010   #4
-
0
-

Takže dialog se zobrazí a nic? A zkoušel si experimentovat s Flags? A proč máš řádek:



//pdlg.Flags = PD_RETURNDEFAULT | PD_RETURNDC;

vykomentovaný?

PD_RETURNDC by mělo být nastaveno, pokud chceš HDC.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
pawl
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
30. 3. 2010   #5
-
0
-

To liborb :
Já jsem někde četl, že to nezobrazí dialog tak jsem to okomentoval, ale podle toho nazvu jako to teď čtu je logický že to asi nic nevrací ... zkusím :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.218.–
Pawl
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
31. 3. 2010   #6
-
0
-


Pod CE nejde požít PD_RETURNDC místo PrintDlg jsem dal PageSetupDlg a funguje to, akorát problém je že okno je moc velké. Takže to budu muset volat bez zobrazení a do registru nahrát "výchozí nastavení tiskárny"

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.218.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
31. 3. 2010   #7
-
0
-

Tak ještě můžeš zkusit hooknout dialog a ve WM_INITDIALOG ho zmenšit, ale kdoví, jestli to vůbec jde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

Tiskarna — založil paking

Tiskárna — založil Jacob

Tiskárna — založil Decide

TISKÁRNA A BARVY — založil kronos

Fax jako tiskárna — založil Václav Valíček.

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý