Problém s obrázky – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s obrázky – .NET – Fórum – Programujte.comProblém s obrázky – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Dave-CZ0
Návštěvník
28. 3. 2010   #1
-
0
-

HOy potreboval bych pomoct.... delám web stránky pomoci ASP a potřeboval bych pomoct..... na této stánce http://dave-cz.aspone.cz/Stranky/Muzi/Fotografie.aspx mám problém se zobrazenim obrázku potřrboval bych, aby se mi obrázky zobrazily pod textem

Fotografie mužu

a né až dole jde to nejak??????

zde mám tyto dva soubory:
1.

Fotografie.aspx.cs


using System;

using System.Configuration;
using System.Data;
using System.Linq;
using System.Web;
using System.Web.Security;
using System.Web.UI;
using System.Web.UI.HtmlControls;
using System.Web.UI.WebControls;
using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
using System.Xml.Linq;
using Valentica.Libraries.Utilities;
using System.IO;

public partial class Stranky_Muzi_Fotografie : System.Web.UI.Page
{
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
DirectoryInfo directoryInfo = new DirectoryInfo(Server.MapPath("~//Fotky/Muzi//"));
foreach (FileInfo fileInfo in directoryInfo.GetFiles())
{
Encosia.HighslideImage hsl = new Encosia.HighslideImage();

hsl.ImageUrl = "~//Fotky/Muzi//" + fileInfo.Name;
hsl.FullImageURL = "~//Fotky/Muzi//" + fileInfo.Name;
hsl.Caption = "Obrázek: " + fileInfo.Name;
hsl.Height = 150;

Page.Controls.Add(hsl);
}

}
}

a druhý

Fotografie.aspx


<%@ Page Language="C#" MasterPageFile="~/MasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="~/Stranky/Muzi/Fotografie.aspx.cs" Inherits="Stranky_Muzi_Fotografie" Title="TJ SPS Radkov - Muži - Fotografie" %>

<%@ Register Namespace="Encosia" Assembly="HighslideImage" TagPrefix="encosia" %>
<asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="main" Runat="Server">
<div>
<h2 style="text-align: center">
Fotografie mužu</h2>
<encosia:HighslideManager ID="HighslideManager1" runat="server" OutlineType="RoundedWhite" ControlBar="true" />

</div>
</asp:Content>


Pomůže mi někdo? předem díky za odpověd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
JardaJirava0
Stálý člen
29. 3. 2010   #2
-
0
-

Ahoj, tam kde potřebuješ zobrazovat ty obrázky, tak si vlož třeba PlaceHolder a pak místo
Page.Controls.Add(hsl);
dej
mujPlaceholder.Controls.Add(hsl);

Pěkný den,

Jarda Jirava

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.35.–
MCAD, MCPD
http://jirava.net/blog
http://xaml.cz - Magazín moderních technologií založených na XAML
Dave-CZ0
Návštěvník
29. 3. 2010   #3
-
0
-

Hm tak vubec nevim co s tim :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
Dave-CZ0
Návštěvník
29. 3. 2010   #4
-
0
-

MOhl bys mi napsat jak by to melo vypadat? protoze zkousim a stale mi to nejde... :-( s ASP zatim jen zacinam

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
Dave-CZ0
Návštěvník
29. 3. 2010   #5
-
0
-

To JardaJirava : jo uz mi to jde diky moc mej se

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Obrázky — založil Zelenáč

Obrázky — založil Samuel Lehotský

Obrazky — založil mORb

Obrázky — založil netman92

Obrazky... — založil chorche

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý