Změna pole select výběrem v jiném selectu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Změna pole select výběrem v jiném selectu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comZměna pole select výběrem v jiném selectu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Kall_Ell0
Návštěvník
29. 3. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, mám formulár kde jsou současí dva selecty. U obou mám nastavený onchange='document.forms[0].submit();'. Problém je ten že při odeslání prvního selectu se načtou do druhého odpovídající hodnoty vztahující se na vybranou položku prvního selectu. To je v pořádku, ale když u toho prvního selectu položku změním, odešle se změna i se špatnou položkou druhého selectu. Já bych potřeboval script, který by mě vždy po změně prvního selectu zrušil to co je vybrané v tom druhém selectu, ještě před odesláním. Poradíte jak toho docílit? V javě se moc nevyznám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.188.–
Kuboslav0
Newbie
29. 3. 2010   #2
-
0
-

Myslím, že by Ti mohlo stačiť ak tam doplníš:

return false;


btw: Javascript != Java ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.146.–
</microsoft>
Kall_Ell0
Návštěvník
7. 4. 2010   #3
-
0
-

To Kuboslav :
Mohl by si to trošku více rozvést? Jak jsem psal víš, javascript moc neovládám. dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.87.188.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý