Vybrání celýho ListBoxu přes kliknutí na button – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vybrání celýho ListBoxu přes kliknutí na button – .NET – Fórum – Programujte.comVybrání celýho ListBoxu přes kliknutí na button – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
sponn3r0
Duch
29. 3. 2010   #1
-
0
-

Zdravim, nemohl by mi někdo poradit jak udělat, aby když se klikne na tlačítko aby se označil celej seznam v listboxu??

Zkoušel jsem: listBox1.SelectAll();

Ale to mi nefunguje....

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.253.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
29. 3. 2010   #2
-
0
-

Ahoj,

můžeš projít všechny prvky toho ListBoxu a každému nastavit vlastnost Selected na true:

foreach(ListItem item in listBox1.Items)

{
item.Selected = true;
}


A málem bych zapomněl - možná bude nutné nastavit vlastnost SelectionMode toho ListBoxu, abys mohl v jednu chvíli zvolit víc než jeden prvek. Nevím, jaké je to totiž výchozí nastavení, tak to možná bude potřeba.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
sponn3r0
Duch
29. 3. 2010   #3
-
0
-

Nejde, píše mi to: The type or namespace name 'ListItem' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

edit: SelectionMode má nastavenej na MutliSimple

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.253.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
29. 3. 2010   #4
-
0
-

Ups, trošičku jsem si to popletl s něčím jiným, ehm.

Asi ti nezbývá než použít cyklus for, takže takhle:

for (int i = 0; i <= listBox1.Items.Count - 1; i++)

{
listBox1.SetSelected(i, true);
}


Omlouvám se za předchozí chybku:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
JardaJirava0
Stálý člen
30. 3. 2010   #5
-
0
-

Ahoj, já jen doplním, že bys měl ještě nastavit vlastnost SelectionMode na jednu z hodnot začínajících na Multi (MultiSimple nebo MultiExtended), výchozí hodnota je One.

Pěkný den,

Jarda Jirava

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.35.–
MCAD, MCPD
http://jirava.net/blog
http://xaml.cz - Magazín moderních technologií založených na XAML
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
30. 3. 2010   #6
-
0
-

To JardaJirava : Právě proto jsem se sponn3ra ptal, na jakou hodnotu má tu vlastnost nastavenou, napsal, že na MultiSimple, takže to má ok.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
JardaJirava0
Stálý člen
31. 3. 2010   #7
-
0
-

Chrasty napsal:
To JardaJirava : Právě proto jsem se sponn3ra ptal, na jakou hodnotu má tu vlastnost nastavenou, napsal, že na MultiSimple, takže to má ok.


Tak ten edit už jsem přehlédl, pak je vše v pořádku.

Jarda Jirava

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.35.–
MCAD, MCPD
http://jirava.net/blog
http://xaml.cz - Magazín moderních technologií založených na XAML
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 80 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý