Nepoznáte niekto nejakú stránku na ktorej by som mohol najsť všetky správy. Myslím napríklad WM_COMMAND, WM_PAINT atď.
Ďakujem predom za pomoc. ?:P?
Fórum › C / C++
Správy v Win32 API
Wizard napsal:
Nepoznáte niekto nejakú stránku na ktorej by som mohol nájst všetky správy. Mýslim napriklad WM_COMMAND, WM_PAINT at?.
Dakujem predom za pomoc. :P
[url]
http://wiki.winehq.org/List_Of_Windows_Messages
[/url]
Nevim jestli jsou zdaleka vsechny, ale kazdpadne popis hledejte na http://msdn2.microsoft.com/en-us/default.aspx
Diki moc myslim ze mne tolko sprav bude stacit.
Chcel by som sa ?a e?te sp?ta? ako sa zachyt?va napr. p?smeno A alebo ??slo 1 znova d?ky za odpove?. V tom zozname sa mi to nepodarilo n?jst. ?:helpme:??
Wizard napsal:
Chcel by som sa ?a e?te sp?ta? ako sa zachyt?va napr. p?smeno A alebo ??slo 1 znova d?ky za odpove?. V tom zozname sa mi to nepodarilo n?jst. :helpme:
ve zprave case WM_KEYDOWN:
if (wParam == 'A')
{
// A stisknuto
}
if (wParam == VK_UP)
{
// sipka dopredu
}
nauc se cesky je to : Zpravy
To zacatecnik: Nauč se po slovensky - je to správy !!!
to paashi: no tak sorry nevedel jsem ze to je in slovakia ;)
to vis kdyz ti denne na icq pisou lidi : zapomel misto zapomNel a dene misto denne tak to leze na nervy ;)
a ty vykricniky taky nebyly nutny jak rikam omyl ;)
To zacatecnik: beru, Jen jsem si to vzal osobně. Kdybys žil na Slovensku, pochopil bys mě (i ty vykřičníky :ms_0034: )
paashi píše:#
# To zacatecnik: beru, jen jsem si to vzal osobně. Kdybys žil na Slovensku, pochopil bys mě (i ty vykřičníky :ms_0034: )
Co si tym myslel? :ms_0011:
Na Slovensku je velk? procento ?esky psan? literatury, ?esky dabovan?ch film? a dal??ch v?c?, kdy ?e?tina v?lcuje sloven?tinu. Kdy? ?ech p?ijede do Bratislavy nebo do Tater, v?ude ho v?taj?, host?. Kdy? Slov?k p?ijede do Prahy nebo do Brna, je tam za absolutn?ho neandrt?lce. Je z toho vid?t absolutn? ignorantstv? ze strany ?ech? (ne Morav?k?) v??i Slov?k?m a Slovensku v?bec. Slovensko si zaslou?? sv?j jazyk, znaky sv?ho n?roda, a?koliv k tomu nem? dobr? podm?nky (zvl? ekonomick?). Vad? mi, kdy? n?kdo se svou neznalost? neopr?vn?n? dotkne n??eho, co m? velkou v?hu. Nar??ka na neznalost vlastn?ho jazyka mi p?ijde dost nevhodn?. To jen na vysv?tlenou. Sorry za offtopic. Douf?m, ?e dal?? p??sp?vky budou u? jen na t?ma Zpr?vy ve Win32 API.
paashi píše:#
# Na Slovensku je velk? procento ?esky psan? literatury, ?esky dabovan?ch film? a dal??ch v?c?, kdy ?e?tina v?lcuje sloven?tinu. Kdy? ?ech p?ijede do Bratislavy nebo do Tater, v?ude ho v?taj?, host?. Kdy? Slov?k p?ijede do Prahy nebo do Brna, je tam za absolutn?ho neandrt?lce. Je z toho vid?t absolutn? ignorantstv? ze strany ?ech? (ne Morav?k?) v??i Slov?k?m a Slovensku v?bec. Slovensko si zaslou?? sv?j jazyk, znaky sv?ho n?roda, a?koliv k tomu nem? dobr? podm?nky (zvl? ekonomick?). Vad? mi, kdy? n?kdo se svou neznalost? neopr?vn?n? dotkne n??eho, co m? velkou v?hu. Nar??ka na neznalost vlastn?ho jazyka mi p?ijde dost nevhodn?. To jen na vysv?tlenou. Sorry za offtopic. Douf?m, ?e dal?? p??sp?vky budou u? jen na t?ma Zpr?vy ve Win32 API.
j? s t?m celkem souhlas?m(sem ?ech-respektive morav?k), k n?m kdy? dojdou zase Slov?ci tak maj? takovej komplex, ?e jsi ?e?i mysl? ?e jsou lep?? apodobn?. Opak je pravdou my se slov?kama vych?z?me upln? v pohod? a Slov?ky bereme jako bratry(v?t?ina), ale v?m ?e slov?ci jsou celkem h?kliv? na to kdy? jsi je ?e?i tak tro?ku "p?ivlastnujou"... ale konec OT :D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Win32 API - zdroje — založil Rišo Kakaš
CHECKBOX WIN32 API — založil Loli
Win32 api Font — založil Porcepoque
Kniha o Win32 Api — založil petris123
Moderátoři diskuze