LaTeX: SK + grafy – Typografie – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

LaTeX: SK + grafy – Typografie – Fórum – Programujte.comLaTeX: SK + grafy – Typografie – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jozef
~ Anonymní uživatel
50 příspěvků
29. 3. 2010   #1
-
0
-

potrebujem spraviť čím skor, to čo je v prílohe,nestíham prto dúfam , že mi niekto poradí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.232.181.–
Reklama
Reklama
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
3. 4. 2010   #2
-
0
-

Napiš konkrétně s čím máš problém, celé to za tebe asi nikdo dělat nebude:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
jozef
~ Anonymní uživatel
50 příspěvků
3. 4. 2010   #3
-
0
-

1.vykreslenie grafu v druhej úlohe a rozdelenie intervalu + šrafovanie
2.ako dostať slovenčinu do Latex editora ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
3. 4. 2010   #4
-
0
-

Slovenština by měla jít sázet pomocí balíku babel viz http://tug.ctan.org/tex-archive/info/babel/babel.pdf

\usepackage[slovak]{babel}


S grafy si asi budeš muset pohrát pomocí úseček, ale možná to jde i jednodušeji, nevím, já je vždy dělal v nějakém editoru a potom vkládal jako obrázek

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
jozef
~ Anonymní uživatel
50 příspěvků
3. 4. 2010   #5
-
0
-

a čo s týmto : V prĂ­pade, Ĺľe sa do matematickĂ©ho reĹľimu prepĂ­name pomocou \verb|$$|, mĂ´Ĺľeme využívaĹĄ prĂ­kazy
mám tam \usepackage[slovak]{babel} a predsa vidíš...,tento súbor som ja nevytváral iba ho stiahol a otvoril,inštaloval som aj balík unicode

k úlohe:je potrebný súbor gjtkc.mp, obrazky.tex a ešte súbor.mp ( metapost )

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
KIIV+42
God of flame
3. 4. 2010   #6
-
0
-

nastavit encoding
(balik inputenc -- evidentne tam mas UTF-8 )

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
jozef
~ Anonymní uživatel
50 příspěvků
3. 4. 2010   #7
-
0
-

neviem ako sa to nastavuje,mám nainštalovaný MikTex 2.8

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
KIIV+42
God of flame
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
4. 4. 2010   #9
-
0
-

třeba

\usepackage[latin2]{inputenc}

nastaví kódování na ISO-8859-2

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
jozef
~ Anonymní uživatel
50 příspěvků
4. 4. 2010   #10
-
0
-

a čo s týmto:

04-04-2010 12:23:13: START /b/c1/c"D:\LEd\Batches\latex.bat" "C:\Users\Tomasik" "New.tex" C:
! LaTeX /b/c9/cError:/b/c0/c File `(.sty' not found.
04-04-2010 12:23:16: START /b/c1/c"D:\LEd\Batches\pdflatex.bat" "C:\Users\Tomasik" "New.tex" C:
! LaTeX /b/c9/cError:/b/c0/c File `(.sty' not found.
04-04-2010 12:23:18: START /b/c1/c"D:\LEd\Batches\tex.bat" "C:\Users\Tomasik" "New.tex" C:
! Undefined control sequence.
04-04-2010 12:23:19: START /b/c1/c"D:\LEd\Batches\dvipdf.bat" "C:\Users\Tomasik" "New" C:
04-04-2010 12:23:19: STOP
04-04-2010 12:24:23: START /b/c1/c"D:\LEd\Batches\latex.bat" "C:\Users\Tomasik" "New.tex" C:
! LaTeX /b/c9/cError:/b/c0/c File `(.sty' not found.
04-04-2010 12:24:24: START /b/c1/c"D:\LEd\Batches\pdflatex.bat" "C:\Users\Tomasik" "New.tex" C:
! LaTeX /b/c9/cError:/b/c0/c File `(.sty' not found.
04-04-2010 12:24:24: START /b/c1/c"D:\LEd\Batches\tex.bat" "C:\Users\Tomasik" "New.tex" C:
! Undefined control sequence.
04-04-2010 12:24:26: START /b/c1/c"D:\LEd\Batches\dvipdf.bat" "C:\Users\Tomasik" "New" C:
New.dvi -> New.pdf
** /b/c9/cERROR /b/c0/c** Could not open specified DVI file: New.dvi
Output file removed.
04-04-2010 12:24:26: STOP

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
4. 4. 2010   #11
-
0
-

\documentclass[a4paper, 11pt]{article}

\usepackage[left=2cm,text={17cm, 25cm},top=2cm]{geometry}
\usepackage[slovak]{babel}
\usepackage[latin1]{inputenc}
\usepackage[dvips]{graphicx}
\usepackage{verbatim}
\usepackage{times}
\begin{document}
\begin{center}
\large\bf Cvičenie6
\end{center}
\end{document}

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
KIIV+42
God of flame
4. 4. 2010   #12
-
0
-

wtf:
\usepackage () UCS
\usepackage [latin1] (inputenc)usepackage [latin1] (inputenc)
???

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
jozef
~ Anonymní uživatel
50 příspěvků
4. 4. 2010   #13
-
0
-

nech robím hocičo výsledok je v prílohe...

\documentclass[a4paper, 10pt]{article}
\usepackage[latin2]{inputenc}
\usepackage[left=2cm,text={17cm, 25cm},top=2cm]{geometry}
\usepackage () UCS
\usepackage [latin1] (inputenc)
\usepackage[slovak]{babel}
\usepackage[latin1]{inputenc}
\usepackage[dvips]{graphicx}
\usepackage{verbatim}
\usepackage{times}
\begin{document}

\Large\bf Cvičenie číslo \par
\Large\bf čšščžžž

\end{document}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
4. 4. 2010   #14
-
0
-

Máš nastavené stejné kódování i v editoru, kterém to děláš? Tedy v tomto případě bys měl mít ISO-8859-2 pokud používáš latin2

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
jozef
~ Anonymní uživatel
50 příspěvků
4. 4. 2010   #15
-
0
-

neviem , kde sa to v Latex editore nastavuje, pozrel som tam configuration a kódovanie som tam nenašiel.

p.s:v škole robíme pod Linuxom s Kile

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
jozef
~ Anonymní uživatel
50 příspěvků
4. 4. 2010   #17
-
0
-

v Kile to viem hravo nastaviť, ale Kile je len pre Linux a ja mám Windows 7 ,odporučil si mi Latex editor, ale v nom som to nenašiel.

k tomu p.s -v škole robíme v Kile,ale na svojom PC doma mám Windows 7....

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Grafy — založil Pavel

C# a grafy — založil Svist

GUI - Grafy — založil Jirka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý