Dobrý den.
Měl bych dotaz. Jako šéftrenér plaveckého oddílu bych potřeboval převést jeden program pro sestavení ročenky výkonů psaný v C (funguje v DOSu a maximálně pod 98čkama) do Delphi vzhledem k vývoji windowsů. Mám k dispozici zdroják programu a potřeboval bych zachovat všechny funkce v případně překonvertovaném programu v Delphi. Jedná se mi o to, zda je to nutné vše přepsat (což by byla asi mravenčí práce) v novém jazyce, nebo existuje nějaký převodník. Pokud ne, potřeboval bych nějaké příkazy do připravovaného programu psaného už v Delphi (odešel nám ale programátor a tak to usnulo na mrtvém bodě. Ročenka funguje ale jen omezeně). Chybí mi tam příkazy pro případy tohoto typu: Jestli tento čas je lepší než nejlepší čas dosavadní v této kategorii (např. chlapci nebo děvčata 10 let aktuálního roku) je to rekord ročníku desetiletých... atp. Pokud by se to dalo poslal bych i zdroják nového nedokončeného programu, který dosavadní programátor dělal podle původního starého programu, ale nedodělal.
Děkuji za reakci
Jiří Kristl
KoKa-Kosatky Karviná
Fórum › Delphi
Převod do Delphi
Kupodivu takové konverzní programy jsou (převedou C zdrojový kód do Pascalu), ale není možné čekat, že z DOS aplikace napsané v C to udělá Windows aplikaci napsanou v Delphi (http://www.google.cz/search?q=convert+c+to+delphi). Spíše je otázka, jestli je nutné použít Delphi a jestli by opravdu nebylo lepší celé to přepsat znovu. Co takhle webové rozhraní, databáze, online přístup k výsledkům pro "každého"?. A pokud to má být aplikace pro Windows a nikdo z vás není schopen jí udržovat sám, tak je nakonec jedno v jakém jazyce bude vytvořena, ne?
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů
Podobná vlákna
Webovka nebo free soft na převod C++ do Delphi — založil oxidián
C++ vs.Delphi — založil Dávid Ivan
Delphi a assembler? — založil Míša