Redakční systém pro HTML stránku – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Redakční systém pro HTML stránku – PHP – Fórum – Programujte.comRedakční systém pro HTML stránku – PHP – Fórum – Programujte.com

 

MaxDJs0
Návštěvník
1. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,

potřebuji poradit nějáký redakční systém pro editaci jedné HTML stránky. Je to stránka s referencemi. Nechce se mi editovat přímo HTML kód a tak bych chtěl použít nějáký WYSIWYG editor, ale nechce se mi použít žádný CMS systém(Wordpress, Joomla, apod.), ale pouze nějáký modul, který bych nahodil na webovou stránku. Existuje nějáký takový wysiwyg editor?

Děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
Kuboslav0
Newbie
2. 4. 2010   #2
-
0
-

Pokiaľ chceš niečo fakt jednoduché pozri si http://onefilecms.com/
Síce neobsahuje WYSIWYG editor, ale ten by nemal byť problém tam daťnamiesto <textarea> ktoré používa teraz ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.43.–
</microsoft>
MaxDJs0
Návštěvník
2. 4. 2010   #3
-
0
-

A existuje něco takového s wysiwyg editorem??

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
MiMi
~ Anonymní uživatel
45 příspěvků
2. 4. 2010   #4
-
0
-

FCKEditor

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.199.–
MaxDJs0
Návštěvník
2. 4. 2010   #5
-
0
-

A dá se to nahodit na čistý web nebo jenom jako modul na redakční systém(Wordpress, apod.)? Pokud se to dá nainstalovat na čistý web bylo by možno mi pomoci s instalací kdybych si nevěděl rady?

Děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
MiMi
~ Anonymní uživatel
45 příspěvků
2. 4. 2010   #6
-
0
-

Dá sa to nahodiť aj nezávisle od redakčného systému. S inšataláciou viem samozrejme pomôcť aj keď si myslím, že manuál na webe je celkom dobre zrozumiteľný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.199.–
MaxDJs0
Návštěvník
2. 4. 2010   #7
-
0
-

Instalaci jsem zvládnul, ale nevím jak ve wysiwyg editoru načíst stránku, kterou chci editovat? Bylo by možno mi poradit?

Děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
MiMi
~ Anonymní uživatel
45 příspěvků
2. 4. 2010   #8
-
0
-

$oFCKeditor = new FCKeditor('text');{nazov editoru}

$oFCKeditor->BasePath = 'fckeditor/';{relativna cesta k priecinku v ktorom je ulzeny editor vzhladom na subor}
$oFCKeditor->Value = '';{zaciatocna hodnota}
$oFCKeditor->Create();
FCKConfig.DefaultLanguage == "sk";{prednastaveny jazyk}

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.199.–
MaxDJs0
Návštěvník
2. 4. 2010   #9
-
0
-

A kam to mám uložit??

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
MiMi
~ Anonymní uživatel
45 příspěvků
2. 4. 2010   #10
-
0
-

treba to vlozit ako php do kódy hociakej stranky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.199.–
MiMi
~ Anonymní uživatel
45 příspěvků
2. 4. 2010   #11
-
0
-

daj mail poslem ti vytvorenu sample stranku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.199.–
MaxDJs0
Návštěvník
2. 4. 2010   #12
-
0
-

právě že to jsem zkoušel jako první a to mi nefunguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
MiMi
~ Anonymní uživatel
45 příspěvků
2. 4. 2010   #13
-
0
-

mas stiahnuty FCKEditor alebo novsi CKEditor? Pretoze CKEditor sa inicializuje myslim inym sposobom ale nie su v nom dotiahnute niektore veci. zajtra ti sem dam kompletny kod stranky. teraz ma este napadlo ci by ten php kod nemal byt umiestneny medzi <form> a </form>.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.199.–
MiMi
~ Anonymní uživatel
45 příspěvků
2. 4. 2010   #14
-
0
-

mala chybicka. hodim ti sem link na manual, na konci tej stranky je ukazka ako ma vyzerat ta integracia:

http://docs.cksource.com/FCKeditor_2.x/Developers_Guide/Integration/PHP

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.199.–
MaxDJs0
Návštěvník
2. 4. 2010   #15
-
0
-

Bylo by možno poradit jak integrovat CKEditor(mám novější CKEditor) do tohoto kódu? Chtěl bych, aby v rohu byl odkaz s názvem Upravit web na který když bych klik tak by se mi stránka načetla do CKEditoru na nové stránce. Lze to nějákým způsobem udělat?

Děkuji za odpověď

Kód

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Website | Photos</title>

<meta name="Description" content="" />
<meta name="author" content="" />
<meta name="keywords" content="" />

<meta name="robots" content="all,follow" />

<!-- CSS -->
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/default.css" media="screen, projection, tv" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/print.css" media="print" />


<!-- Favicon -->
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" />
</head>

<body>
<!-- IClista -->
<script type="text/javascript" src="http://img.ic.cz/3/lista.blue.utf.js"></script>
<noscript>
<div style="display:block !important;visibility:visible !important;overflow:hidden;position:absolute;top:0px;left:0px;height:24px;z-index:20;width:100%">
<div style="display:block !important;visibility:visible !important;font-family:arial;font-size:12px;text-align:center;height:24px;color:#ffffff;background-color:#3366cc;z-index:15;line-height:24px;">
<p style="margin:0 !important;padding:0 6px 0 0 !important;display:inline !important;"></p>
<a title="Sázení na sport po internetu - získejte bonus až 1000 Kč!" href="http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=21448">Sázení na sport</a> | <a title="Originální dárky a gadgets pro muže i ženy!" href="http://www.megadarky.cz/?utm_source=ic&utm_medium=ppc&utm_term=originalni-darky&utm_content=textlink&utm_campaign=ic_textlink_darky">Originální dárky</a> | <a title="Široký výběr LCD televizorů." href="http://www.videoplaneta.cz/b/lcd-televize/">LCD televize</a> | <a title="Registrace domén .CZ za 230,- Kč na rok!" href="http://adv.forpsi.com/adv.php?id=2319&provid=18&ak=click">Doména .CZ za 230 Kč</a> | <a title="Hosting za super ceny." href="http://adv.forpsi.com/adv.php?id=2318&provid=18&ak=click">Webhosting od 19 Kč</a> | <a title="Stahuj a posílej soubory ZDARMA!" href="http://www.uloz.to/?utm_source=ICwebs&utm_medium=lista&utm_campaign=sdileni_souboru">Stahování souborů ZDARMA!</a> | <a title="Nejlehčí cesta k novému nábytku pro váš dům i byt." href="http://www.cmnabytek.cz/?utm_source=ic&utm_medium=cpc&utm_term=nabytek&utm_content=textlink&utm_campaign=ic_nabytek">Nábytek</a> |
</div>
</div>
<div style="height:24px;display:block !important;visibility:visible !important; width:24px"></div></noscript>
<!-- /IClista -->
<div id="wrapper">

<div id="header">

<h1><a href="index.html"><span>Website</span> name</a></h1>
<p>Lorem ipsum dolor sit amet</p>
</div>

<a href="#skip-menu" class="hidden">Skip menu</a>
<ul id="menu" class="clearfix">
<li><a href="index.html" accesskey="1">Domů</a></li>
<li><a href="reference.html" class="active" accesskey="2">Reference</a></li>

<li><a href="cenik.html" accesskey="3">Ceník</a></li>
<li><a href="tvorba-webu.html" acceskey="4">Tvorba webů</a></li>
<li><a href="kontakt.html" accesskey="5">Kontakt</a></li>
</ul>
                 <a href="./en/index.html"><img src="./usa-icon.png" weiht="30" height="30" /></a>
<a href="./de/index.html"><img src="./germany-icon.png" weigt="30" height="30" /></a>



<hr class="noscreen" />

<a name="skip-menu"></a>

<div id="content">
<div id="content-in">
<div id="col-l">
<div id="col-l-in">
<h2>Tvorba webu - kvalitně - levně -- Firemní web</h2>
<img src="./reference/tvorba-webu-webovky.JPG"><br clear="left" />
<p>HTML,CSS,Kontaktní formulář,fotogalerie</p>

</div>
</div>
</div>

<hr class="noscreen" />

<div id="col-r">


<h3>Kontaktní informace</h3>
<div class="listek">
<div class="listek-in">

<address>
<span>Jméno:</span> Aleš Hološka
<span>E-mail:</span> ales.holoska@gmail.com
<span><abbr title="Windows Live Messenger">WLM</abbr>:</span> ales.holoska@hotmail.com

<span>Website:</span> www.tvorba-webu.wu.cz
</address>
</div>
</div>

</div>
</div>
</div>

<div class="cleaner"> </div>
</div>

<div id="footer" class="clearfix">
<p class="left">Tvorba webu - kvalitně - levně, 2009</p>
<p class="right"><a id="printer" href="#" onclick="print();" title="Javascript needed for a Print">Print</a> | ↑ <a href="#top">Top</a></p>
</div>
</div>

</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.22.–
Kuboslav0
Newbie
3. 4. 2010   #16
-
0
-

Skús pochopiť, že každý jeden tento WYSIWYG editor je JS záležitosť a aby sa Ti dáta ktoré Ti vygeneruje uložili potrebuješ ich buď zapísať do DB alebo do súboru ..

PS: Nezabudni to ošetriť proti neautorizovanému prístupu (tú "administračnú stránku")

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.146.–
</microsoft>
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Redakční systém — založil mates

Redakční systém — založil API

Redakční systém - blog — založil mates

Vlastní redakční systém. — založil DeathHumanCZ

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý